تاریخچه و معرفی :

دانشگاه هنر بزرگترین مرکز آموزش عالی رشته های هنری در ایران است . مرحله تأسیس و شکل گیری اولیه دانشگاه به سال ۱۳۵۸ برمی گردد. پس از انقلاب شکوهمند اسلامی به منظور پیشبرد اهداف فرهنگی و هنری جامعه اسلامی و گسترش هنرهای گوناگون به ویژه هنرهای اسلامی ، همچنین تعلیم و تربیت نیروی هنری و فرهنگی مؤمن به فرهنگ اسلامی ، بومی و سنتی و آشنا ساختن این نیروها با فرهنگ کهن ایران ، اسلام و جهان ، ایجاد یک مرکز آموزش عالی هـنر در برنامه وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری قرار گـرفت . به همیـن منـظور در پی ادغـام پنج مؤسـسه آمـوزشی هنـر قبـل از انقـلاب (دانشگاه فارابی ، دانشکده هنرهای تزئینی ، دانشکده هنرهای دراماتیک ، هنرستان عالی موسیقی و هنرکده موسیقی ملی ) و با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی ، مجتمع دانشگاهی هنر در سال ۱۳۵۸ بوجود آمد، و در سال ۱۳۶۲ بازگشایی و رسماً به فعالیت پرداخت.

با گسترش وتوسعه کمی وکیفی فعالیتهای آموزشی وپژوهشی دانشگاه از جمله ایجاد رشته های متعدد درمقاطع کارشناسی وکارشناسی ارشد ورشد جمعیت دانشجویی این مجتمع بر اساس مصوبه شورای گسـترش آموزش عالی از سال ۱۳۷۰ به دانشگاه هنر تغییر نام یافت و با چهاردانشکده هنرهای کاربردی ، هنرهای تجسمی ، سینما و تئاتر و پردیس اصفهان فعالیت خود را ادامه داد.

دانشکده موسیقی در سال ۱۳۷۳ و دانشکده معماری و شهرسازی در سال ۱۳۸۰ پس از اخذ مجوز به مجموعه دانشکده های دانشگاه هنر افزوده شدند. دانشکده پردیس اصفهان نیز از سال ۱۳۷۹  بر اساس مصوبه شورای گسترش آموزش عالی از مجموعه دانشگاه هنر منتزع شد. این دانشگاه در زمینه توسعه تحصیلات تکمیلی نیز گامهایی مؤثر برداشته است که از اهم آنها می توان به برنامه ریزی و برگزاری دوره دکترای پژوهش هنر برای اولین بار در کشور توسط این دانشگاه اشاره کرد.

آدرس : تهران خیابان حافظ خیابان شهید سرهنگ سخایی بعد از تقاطع ۳۰ تیر شماره ۵۶
کد پستی : ۱۱۳۶۸۱۳۵۱۸
تلفن : ۵-۶۶۷۳۳۴۰۱
نمابر : ۶۶۷۲۸۰۰۰
کلیه حقوق متعلق به دانشگاه هنر می باشد. طراحی وب سایت : A.C.A Co .