پیام رییس دانشگاه هنر به مناسبت پایان سال تحصیلی

اعضای ارجمند خانواده دانشگاه هنر

سالی دیگر از تحصیل و آموزش گذشت و به لحظات پایانی سال تحصیلی ۹۶-۹۵ رسیده ایم. با شور و شعف فراوان خداوند را شاکریم که با همه کاستی ها و کمبودها و فرازها و فرودها توانسته ایم یک بار دیگر وظیفه ی سنگینی را که خداوند و جامعه بر دوش ما نهاده تا حد توان به انجام برسانیم. باشد که مورد رضایت حق تعالی و مقبول مردم شریف ایران قرار گیرد.

در سالی که گذشت، تعداد معدودی نادان و نااهل، از روی بی خردی، شایعات و اکاذیبی را منتشر کردند که موجبات رنجش دوستان، اهلان و خردمندان خانواده محترم دانشگاه را فراهم کرد. امیدوارم که خداوند این افراد را هدایت کرده و از شکیبایی اکثریت با بصیرت و فهیم خاندان هنر درس گرفته و از کردار خود پشیمان و شرمنده باشند، راه اصلاح در پیش گرفته و به جای ایجاد تفرقه درصدد مودت، دوستی و همدلی برآیند تا به دامان خانواده معززدانشگاه هنر باز گردند.

قطعا همه بر این مهم واقفیم که کار معلمی و تعلیم و تربیت کار پیامبران است. بنابراین برای ایفای نقش پیامبری در کسوت معلمی باید شایستگی داشت. حال که خداوند توفیق معلمی را نصیب ما گردانیده است بر ما واجب است که شایستگی را در خود بپروریم.

امیدوارم همه اهالی دانشگاه هنر با نیت پاک، قلبی صادق، قدم هایی راسخ و دست در دست هم، با اتکال به خداوند متعال در جهت ایجاد مهربانی، تفاهم وحفظ ارزش ها گام برداریم و برای اعتلای هنر و فرهنگ مرزوبوم ایران اسلامی عزیز تلاش کرده و افتخارات گذشتگان را تکرار کنیم وموجب مباهات آیندگان باشیم.

تابستان با نشاط و آرام بخشی را برای همه عزیزان خانواده دانشگاه هنرآرزو دارم.

غلامرضا اکرمی

رییس دانشگاه

سه شنبه 27 تير 1396  12:46

آخرين تاريخ بازديد : پنجشنبه 27 مهر 1396  18:50:17
کدخبر : 1212
آدرس : تهران خیابان حافظ خیابان شهید سرهنگ سخایی بعد از تقاطع ۳۰ تیر شماره ۵۶
کد پستی : ۱۱۳۶۸۱۳۵۱۸
تلفن : ۵-۶۶۷۳۳۴۰۱
نمابر : ۶۶۷۲۸۰۰۰
کلیه حقوق متعلق به دانشگاه هنر می باشد. طراحی وب سایت : A.C.A Co .