جشن دانش آموختگان سینما در تالار شهید فلاحت پور دانشکده سینما و تئاتر برگزار شد

این جشن به همت دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی 91 رشته سینما و با همکاری گروه سینما از ساعت 17 روز یکشنبه 25 تیرماه در تالار شهید فلاحت پور دانشکده سینما و تئاتر برگزار شد.
گفتنی است در این جشن تعداد 48 دانشجو به همراه خانواده های خود حضور داشتند. در این جمع صمیمی، کارکنان و مدیران گروه های آموزشی دانشکده با همراهی ریاست دانشکده سینما و تئاتر به جمع دانش آموختگان پیوستند.
در این جشن، برنامه های متنوعی از جمله اجرای موسیقی زنده توسط سهیل زرین پور دانشجوی رشته موسیقی دانشگاه، سخنرانی مسئولان دانشکده، پخش فیلم و کلیپ از خاطرات و آثار دانشجویان، اهدای لوح سپاس به استادان و لوح یابود به دانشجویان توسط تیم اجرایی تدارک و به اجرا درآمد.
امور اجرایی این مراسم را زهرا محسن زاده، خشایار رحیمی، بهرام عمرانی، فائزه بختیار، سهیل گوهری پور، نگین حیدری و فرید فتح اللهی زاده بر عهده داشتند.
در پایان، مراسم با پذیرایی و گفتگوی دوستانه خاتمه یافت.

سه شنبه 27 تير 1396  18:36

آخرين تاريخ بازديد : شنبه 29 مهر 1396  20:24:14
کدخبر : 1214
آدرس : تهران خیابان حافظ خیابان شهید سرهنگ سخایی بعد از تقاطع ۳۰ تیر شماره ۵۶
کد پستی : ۱۱۳۶۸۱۳۵۱۸
تلفن : ۵-۶۶۷۳۳۴۰۱
نمابر : ۶۶۷۲۸۰۰۰
کلیه حقوق متعلق به دانشگاه هنر می باشد. طراحی وب سایت : A.C.A Co .