دانشگاه هنر در بخش نشریات هنر و معماری در جشنواره تیتر ۱۰ بر سکوی اول ایستاد

دهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی با عنوان«تیتر۱۰» با شعار « مسئوولیت اجتماعی دانشگاه، نقادی منصفانه و آزادانه» در روز چهارشنبه 15شهریور جاری به کار خود پایان داد و در بخش نشریات هنر و معماری رتبه اول به محمد زارع بیدکی برای نشریه کاما از دانشگاه هنر اهدا شد. همچنین جواد عباسی دانشجوی دکترای مرمت دانشگاه هنر در بخش مقالات هنری نامزد دریافت لوح تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر این دوره از جشنواره به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با هدف ظرفیت‌سازی در فعالان و علاقمندان نشریات دانشجویی برای ارتقای روزنامه‌نگاری تخصصی و معرفی چهره‌های مؤثر به جامعه رسانه‌ای کشور و توسعه کمی و کیفی نشریات دانشجویی در مرکز همایش‌های بین‌المللی امام خمینی(ره) دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

بنابراین گزارش در جشنواره «تیتر۱۰» نشریات دانشجویی شرکت کننده از سراسر کشور در زمینه‌های تیتر، خبر، مصاحبه، گزارش، سرمقاله و یادداشت، مقاله سیاسی، مقاله فرهنگی، مقاله اجتماعی، مقاله اقتصادی، مقاله صنفی، مقاله ادبی، مقاله هنر، مقاله دینی و قرآنی مقاله علمی علوم انسانی، مقاله علمی هنر و معماری، مقاله علمی علوم پایه، مقاله علمی علوم پزشکی، مقاله علمی فنی مهندسی، مقاله علمی کشاورزی و دامپزشکی، طرح کاریکاتور، طنز، عکس، طرح روی جلد گرافیک و صفحه‌آرایی مورد ارزیابی قرار گرفتند.

براساس این گزارش به نقل از مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در مجموع 37 هزار و 650 اثر به دبیرخانه جشواره ارسال و در سامانه ثبت شد که نسبت به دوره قبل در این دوره شاهد رشد ۲/۵ درصدی آثار رسیده به جشنواره سراسری بودیم. همچنین ازمجموع دانشگاه‌های ومراکز آموزش عالی کشور 824 دانشگاه در این جشنواره شرکت و آثارشان را ثبت کردند و در میان دانشگاه‌های وزارت علوم بیشترین اثر از دانشگاه شیراز و در میان واحد‌های دانشگاه آزاد نیز بیشترین اثر از واحد خوراسگان ثبت شد که در نهایت 92 نفر در بخش های مختلف برگزیده شدند.

دانشگاه هنر نیز در مجموع 7 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده بود که 4 نشریه ساتراپ از انجمن علمی شهرسازی، هور از انجمن علمی هنراسلامی، کاما در زمینه هنرهای تجسمی و مقاله ای از نشریه ریتون گروه مرمت و مطالعات موزه به مرحله دوم راه یافتند.

اجرای موسیقی سنتی توسط«حسام‌الدین سراج» اجرای استندآپ‌کمدی توسط«ایمان حسن‌زاده تاجی» از دانشجویان برگزیده رشته استندآپ‌کمدی جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت پخش انیمیشن«دیرین‌دیرین‌» و... از برنامه ویژه جشن اختتامیه بود و فرزاد حسنی نیز اجرای مراسم را بر عهده داشت.

چهارشنبه 15 شهريور 1396  9:23

آخرين تاريخ بازديد : جمعه 31 شهريور 1396  20:35:27
کدخبر : 1255
آدرس : تهران خیابان حافظ خیابان شهید سرهنگ سخایی بعد از تقاطع ۳۰ تیر شماره ۵۶
کد پستی : ۱۱۳۶۸۱۳۵۱۸
تلفن : ۵-۶۶۷۳۳۴۰۱
نمابر : ۶۶۷۲۸۰۰۰
کلیه حقوق متعلق به دانشگاه هنر می باشد. طراحی وب سایت : A.C.A Co .