نمایشگاه دستاورد‌های مدیریت سبز در دانشگاه ها افتتاح شد

دومین نمایشگاه دستاورد‌های دانشگاه ها، موسسات آموزشی و پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز پانزدهم مهرماه با حضور دکترمحمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، دکترسید ضیاء هاشمی سرپرست وزارت علوم، دکتر محمدرضا واعظ مهدوی معاون توسعه امور آموزشی و فرهنگی سازمان و عیسی کلانتری رییس سازمان محیط زیست در محل سازمان برنامه و بودجه افتتاح شد.
در این نمایشگاه از دستاورد‌های اجرایی ۳۹ دانشگاه، پژوهشگاه و پارک علم و فناوری در حوزه انرژی‌های نو صرفه جویی و بهره وری در منابع رونمایی شد و دانشگاه هنر برای نخستین بار در این نمایشگاه حضور داشت.

در آیین افتتاح این نمایشگاه که با حضور دکتر اکرمی رئیس دانشگاه هنر برگزار شد، رییس سازمان برنامه و بودجه و رییس سازمان حفاظت از محیط زیست از غرفه دانشگاه هنر بازدید و در جریان آخرین تحولات دانشگاه در حوزه مدیریت سبز قرار گرفتند. ساخت دیوار سبز هیدروپونیک توسط مهندس مجید ضیایی از استادان دانشکده معماری و شهرسازی از جمله اقدامات و فعالیت های دانشگاه هنر در حوزه مدیریت سبز است که مورد توجه ایشان قرار گرفت. این دیوار در حدود 4 متر مربع است که بر پایه آب کار می کند و توانایی فیلتر کردن و تصفیه هوای پیرامونی را دارد. سیستم آبیاری این دیوار هوشمند است و به زودی در اندازه 20 متر مربع در دیواره دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر اجرا می شود.

شایان ذکر است این نمایشگاه از ۱۵ تا ۱۸ مهر با مشارکت وزارت علوم و سازمان برنامه و بودجه کشور برپاست.

يکشنبه 16 مهر 1396  16:1

آخرين تاريخ بازديد : شنبه 29 مهر 1396  11:9:12
کدخبر : 1303
آدرس : تهران خیابان حافظ خیابان شهید سرهنگ سخایی بعد از تقاطع ۳۰ تیر شماره ۵۶
کد پستی : ۱۱۳۶۸۱۳۵۱۸
تلفن : ۵-۶۶۷۳۳۴۰۱
نمابر : ۶۶۷۲۸۰۰۰
کلیه حقوق متعلق به دانشگاه هنر می باشد. طراحی وب سایت : A.C.A Co .