نوع خبر
جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی ورودی جدید با مسئولین دانشکده سینما و تئاتر برگزار شد

نشست معارفه دانشجویان دوره کارشناسی ورودی جدید با مسئولین دانشکده سینما و تئاتر در روزهای سه شنبه و چهارشنبه  11و 12مهرماه سال جاری برگزار گردید.

روز سه شنبه 11مهرماه در سالن شهید فلاحت پور دانشکده سینما وتئاتر، جلسه معارفه دانشجویان رشته سینما، با حضور معاون آموزشی دانشکده، مدیر گروه سینما، مسئول آموزش دانشکده و جمعی از دانشجویان این رشته برگزار شد. در این جلسه، مسئولین دانشکده ضمن عرض تبریک و تهنیت به مناسبت شروع سال تحصیلی جدید، به ایراد مباحثی درخصوص اهمیت تعامل دانشجویان با مدیرگروه، اعضای هیئت علمی گروه و انجمن علمی سینما پرداختند و بر این موضوع تأکید داشتند که دانشجویان می توانند با بهره گیری از تجهیزات سخت افزاری (انواع دوربین و تجهیزات وابسته به آن) و امکانات موجود دانشکده (استودیو تلویزیونی، استودیو صدا و...)در اجرای پروژه های درسی برتجارب نظری و عملی خود بیش از پیش بیفزایند.

در دومین روز نشست نیز، پلاتوی استاد کشن فلاح در پردیس باغ ملی میزبان دانشجویان ورودی جدید دوره کارشناسی رشته نمایش، رئیس دانشکده، مدیرگروه و اعضای هیئت علمی گروه نمایش و سایر مسئولین دانشکده بود. در ابتدای جلسه، دکتر اسماعیل شفیعی ریاست دانشکده ضمن عرض خوش آمد و آرزوی موفقیت برای دانشجویان در سال جاری اظهار داشت: بسیار خرسندم که در بین شما دانشجویان ورودی جدید هستم، امیدوارم مباحث آموزشی و کلاسی را جدی بگیرید و در راستای کسب تجربیات جدید تعامل خود را با اعضای هیئت علمی و دانشجویان سایر رشته های دانشگاه افزایش دهید، و بعد از طی دوره چهار ساله کارشناسی با کسب سرمایه اجتماعی خیلی خوبی به مدارج بالاتر قدم بگذارید.

در ادامه جلسه، مدیر گروه و اعضای هیئت علمی گروه نمایش، مسئول آموزش، مسئولین کارگاه ها و پلاتو های دانشکده در راستای آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با ساختار دانشکده، فرایندهای مهم آموزشی و کلاسی، نحوه استفاده از پلاتو ها جهت تمرین و اجرا توضیحاتی ارایه دادند.

در ادامه، دبیر و اعضای کانون نمایش، در مورد فرایند برگزاری انتخابات کانون، برنامه ریزی جهت برگزاری کارگاه های آموزشی، جشنواره های دانشجویی تئاتر و برگزاری هفته نمایش برای دانشجویان ورودی جدید به ایراد مباحث خود پرداختند.

در پایان، جلسه با پرسش و پاسخ دانشجویان با مسئولین دانشکده خاتمه یافت.

دوشنبه 17 مهر 1396  8:51

آخرين تاريخ بازديد : شنبه 29 مهر 1396  19:35:45
کدخبر : 1307
آدرس : تهران خیابان حافظ خیابان شهید سرهنگ سخایی بعد از تقاطع ۳۰ تیر شماره ۵۶
کد پستی : ۱۱۳۶۸۱۳۵۱۸
تلفن : ۵-۶۶۷۳۳۴۰۱
نمابر : ۶۶۷۲۸۰۰۰
کلیه حقوق متعلق به دانشگاه هنر می باشد. طراحی وب سایت : A.C.A Co .