دیدار ریاست دانشگاه هنر با دانشجویان رشته طراحی صنعتی برگزار شد

نشست صمیمانه دکتر غلامرضا اکرمی رئیس دانشگاه با دانشجویان رشته طراحی صنعتی بعدازظهر روز دوشنبه 17 مهر ماه در سالن شهید جانبزرگی دانشکده هنرهای کاربردی برگزار شد. در این نشست که به دعوت دانشجویان طراحی صنعتی برای طرح برخی چالش ها، مسائل و مشکلات گروه برگزار شد، دکتر زهرا احمدی رئیس دانشکده، دکتر خشایار حجتی امامی معاون آموزشی دانشکده و مهندس مهدی اصل فلاح مدیر گروه طراحی صنعتی نیز حضور داشتند.

در این نشست، دانشجویان به مسائل و معظلات و کمبودهای خود در موضوع های عمدتاً آموزشی پرداختند. نیاز دانشجویان به تجهیز کارگاهها، راهکارهای ارتباط با صنعت یا جامعه، دعوت از اساتید نخبه با طیف وسیعتر، تاکید بر فعال کردن کارآفرینی در حوزه طراحی صنعتی و... از جمله مسائل مورد اشاره دانشجویان بود که در ادامه با ارائه توضیحاتی از جانب ریاست دانشکده و مدیر گروه، مسائل به منظور پی گیری های بیشتر دسته بندی شد.

دکتر اکرمی رئیس دانشگاه با اشاره به قوانین و مقررات دست و پاگیر از دانشجویان خواستند که با فعالیت های بیشتر خود دانشگاه را در رسیدن به اهداف متعالی خود یاری کنند. ایشان با اشاره به روند رو به رشد دانشگاه از دانشجویان خواستند در برابر همه مشکلات و کمبودهای دانشگاه صبر و شکیبایی داشته باشند و بدانند که از مواهب زیادی نیز برخوردارند. ایشان خطاب به دانشجویان افزودند: سعی کنید از فضای آموزشی دانشگاه کمال استفاده را بکنید و برای خود فرصت بیشتری فراهم کنید زیرا نتیجه نگاه منفی مثبت نخواند بود و همه همکاران من در این زمینه در حال تلاش و کوشش اند.

دکتر زهرا احمدی رئیس دانشکده هنرهای کاربردی نیز ضمن اشاره به مشکلات و مسائل جاری از دانشجویان خواست که با مشارکت بیشتر و جدی گرفتن فعالیت های دانشجویی و فرهنگی، دانشگاه را در ارائه هر چه بهتر خدمات یاری کنند. ایشان افزود: ما با توجه به همه کمبودهایی که داریم تمام تلاشمان را می کنیم. با بودجه بسیار کمی که در اختیار داریم اولویت بندی می کنیم و مسائل شما، دردهای ما هم هست.

دکتر حجتی امامی معاون آموزشی دانشکده هنرهای کاربردی با اشاره به حضور در بسیاری از دانشکده ها و دانشگاههای هنری، دانشگاه هنر را یکی از بهترین دانشگاهها خواند و افزود: ما هم از دانشجویان انتظار داریم در فراخوانها مشارکت کنند و به دانشگاه کمک کنند.

گزارش تصویری از این نشست در ادامه از نظرتان می گذرد.

دوشنبه 17 مهر 1396  13:34

آخرين تاريخ بازديد : شنبه 29 مهر 1396  11:9:13
کدخبر : 1308
آدرس : تهران خیابان حافظ خیابان شهید سرهنگ سخایی بعد از تقاطع ۳۰ تیر شماره ۵۶
کد پستی : ۱۱۳۶۸۱۳۵۱۸
تلفن : ۵-۶۶۷۳۳۴۰۱
نمابر : ۶۶۷۲۸۰۰۰
کلیه حقوق متعلق به دانشگاه هنر می باشد. طراحی وب سایت : A.C.A Co .