افتتاح مجموعۀ آزمایشگاهی کارگاهی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر

مجموعۀ آزمایشگاهی کارگاهی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر(در پردیس کرج دانشگاه) افتتاح شد

به همت ریاست محترم و جمعی از اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکدۀ معماری و شهرسازی، مجموعۀ آزمایشگاهی کارگاهی دانشکده معماری و شهرسازی در محل پردیس کرج افتتاح و راه اندازی گردید. دکتر اکرمی، ریاست محترم دانشگاه به همراه معاونین و جمعی از مسئولین دانشگاه روز دوشنبه ۱۳ دی ماه ۹۵ و پس از افتتاح این مجموعۀ آموزشی پژوهشی از آن بازدید نمودند.

این مجموعه دربرگیرندۀ کاربری های زیر است:

 مجموعۀ کارگاهی گروه های معماری و معماری داخلی مشتمل بر:
 تجهیز شده و فعال ( کارگاه چوب )
 در دست برنامه ریزی و تجهیز (کارگاه فلز)
 در دست برنامه ریزی و تجهیز (کارگاه پلاستیک)

 چهار مجموعۀ آزمایشگاهی کارگاهی شامل: -
  آزمایشگاه تحقیقات انرژی در معماری و طراحی شهری
  آزمایشگاه واقعیت مجازی و فن آوری های نوین کشور با کاربرد ویژه در طراحی شهری و معماری
  آزمایشگاه جامع علوم کاربردی نوظهور در طراحی  FabLab
  آزمایشگاه مطالعات مورفولوژی شهری

دکتر مستغنی، ریاست دانشکدۀ معماری و شهرسازی ضمن قدردانی از زحمات کلیۀ اعضای هیأت علمی و دانشجویان همکار در این مجموعه، هدف از ایجاد این مجموعۀ آزمایشگاهی کارگاهی را کمک به توسعۀ علمی آموزشی رشته های فعال در دانشکده، رشد پژوهش های کاربردی نوین، و افزایش ظرفیت های ممکن ارتباط با صنعت دانست و خاطرنشان ساخت تجهیز این مجموعه می تواند گام مهمی در پیش برد چشم انداز علمی هنری دانشگاه و تحقق سند توسعۀ علمی کشور باشد .
وی همچنین از کلیۀ اعضای هیأت علمی دانشکدۀ معماری و شهرسازی و نیز اعضای هیأت علمی سایر دانشکده های دانشگاه هنر دعوت نمود تا ضمن بازدید از این سایت علمی و تحقیقاتی، از نزدیک با امکانات و قابلیت های بخش های مختلف آن آشنا شوند و در برنامه های درسی خود، به نحو مقتضی دانشجویان را به بهره گیری از آزمایشگاه ها و امکانات کارگاهی فراهم شده، ترغیب و تشویق نمایند.

در جریان افتتاح این مجموعۀ آزمایشگاهی کارگاهی، دکتر اکرمی، ریاست محترم دانشگاه هنر نیز ضمن تقدیر از زحمات  صورت گرفته، بر آمادگی بخش های مختلف دانشگاه جهت توسعۀ هرچه بیشتر و تقویت این مجموعۀ آزمایشگاهی کارگاهی به منظور خدمت رسانی به جامعۀ علمی هنری کشور تأکید نمود .

دوشنبه 20 دى 1395  22:23

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 5 ارديبهشت 1396  12:23:23
کدخبر : 873
آدرس : تهران خیابان حافظ خیابان شهید سرهنگ سخایی بعد از تقاطع ۳۰ تیر شماره ۵۶
کد پستی : ۱۱۳۶۸۱۳۵۱۸
تلفن : ۵-۶۶۷۳۳۴۰۱
نمابر : ۶۶۷۲۸۰۰۰
کلیه حقوق متعلق به دانشگاه هنر می باشد. طراحی وب سایت : A.C.A Co .