نوع خبر
پیام تسلیت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر به مناسبت رحلت آیة ا... هاشمی رفسنجانی

بسم الله الرحمن الرحیم

رَبَّنَا اغْفِرْ لَنا وَ لِإِخْوانِنَا الَّذینَ سَبَقُونا بِالْإیمانِ وَ لا تَجْعَلْ فی قُلُوبِنا غِلاًّ لِلَّذینَ آمَنُوا رَبَّنا إِنَّکَ رَؤُفٌ رَحیمٌ

شخصیتی مؤمن، مبارز و مشفق از تبار مؤمنان، مبارزان و مشفقان این دیار، مرحوم حضرت آیة ا... هاشمی رفسنجانی پس از عمری بلند و پر برکت در خدمت به اسلام، انقلاب و میهن، از جمع زمینیان به ملکوت عرشیان پر کشید.

در گذشت این مرد عزیز برای همه ی اسلام دوستان و نیکخواهان حادثه ای تلخ و دل آزار بود، مردی که از استوانه های مبارزه مردم این سرزمین بود و بر پای شجره طیبه انقلاب اسلامی مسئولیت های سخت بر دوش گرفت.

خداوند مهربان به برکت اولیا، پاکان و برگزیدگانش مغفرت و رضوان خود را نصیب روح آن عزیز فقید بگرداند.

دوشنبه 20 دى 1395  22:31

آخرين تاريخ بازديد : پنجشنبه 7 ارديبهشت 1396  12:20:1
کدخبر : 874
آدرس : تهران خیابان حافظ خیابان شهید سرهنگ سخایی بعد از تقاطع ۳۰ تیر شماره ۵۶
کد پستی : ۱۱۳۶۸۱۳۵۱۸
تلفن : ۵-۶۶۷۳۳۴۰۱
نمابر : ۶۶۷۲۸۰۰۰
کلیه حقوق متعلق به دانشگاه هنر می باشد. طراحی وب سایت : A.C.A Co .