علی معلم، منتقد و تهیه‌کننده سینما دار فانی را وداع گفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر به نقل از فارس، ساعاتی قبل «علی معلم» مدیر مسئول و سردبیر نشریه دنیای تصویر و بنیانگذار جشن سینمایی حافظ، در سن ۵۴سالگی و در پی حمله قلبی، دار فانی را وداع گفت.

علی معلم سال ۱۳۴۱ در دامغان متولد شد. در رشته‌ی سینما تحصیل کرد، وی همچنین فارغ التحصیل کارشناسی ارشد پژوهش هنر از دانشگاه هنر بود. در دهه‌ی شصت فعالیت مطبوعاتی خود را آغاز کرد و در سال ۷۱ با تاسیس ماهنامه «دنیای تصویر» فصل تازه‌ای را در مطبوعات و رسانه‌های سینمایی رقم زد.

زنده یاد معلم که به واسطه‌ی تولید و اجرای برنامه‌هایی چون «جنگ هنر»، «از واژه تا تصویر»، «سینمای اندیشه» و ... به چهره‌ای شناخته شده برای مخاطبان تبدیل شده بود، اولین جشن سینمایی و تلویزیونی خصوصی ایران را تاسیس کرد و تندیس حافظ را به منظومه‌ی سینمای کشور افزود.
فعالیت معلم فقط به عرصه‌ی مطبوعات و رسانه‌ها محدود نمی‌شد «شوکران»، «گاوخونی»، «ازدواج به سبک ایرانی» و «آل» از جمله تجربیات موفق او در مقام تهیه‌کنندگی بود. دریافت مدرک دکتری افتخاری به پاس فعالیت‌هایش در عرصه‌ی فرهنگ و هنر نیز یکی دیگر از عناوین متعدد او به شمار می‌رفت..

روابط عمومی دانشگاه هنر ضایعه درگذشت این هنرمند گرانقدر را به عموم جامعه هنری کشور تسلیت می‌گوید.

دوشنبه 23 اسفند 1395  1:8

آخرين تاريخ بازديد : دوشنبه 1 خرداد 1396  21:52:54
کدخبر : 980
آدرس : تهران خیابان حافظ خیابان شهید سرهنگ سخایی بعد از تقاطع ۳۰ تیر شماره ۵۶
کد پستی : ۱۱۳۶۸۱۳۵۱۸
تلفن : ۵-۶۶۷۳۳۴۰۱
نمابر : ۶۶۷۲۸۰۰۰
کلیه حقوق متعلق به دانشگاه هنر می باشد. طراحی وب سایت : A.C.A Co .