نوع خبر
اردوی راهیان نور دانشگاه هنر به همت بسیج دانشجویی و همکاری معاونت فرهنگی برگزار شد

اردوی راهیان نور دانشگاه هنر(پسران) از تاریخ دهم اسفند ماه تا پانزدهم اسفند به همت بسیج دانشجویی دانشگاه هنر و همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه هنر برگزار شد.

ساعت ۱۴ روز دهم اسفند دانشجویان سفر خود را از تهران به سمت اهواز آغاز کردند. روحانی رزمنده حجت السلام اکرمی به عنوان راوی در ایستگاه راه آهن شهر قم به دانشجویان ملحق شد.

قطار در ساعت ۵ بامداد وارد اندیمشک شد و زائران پس از اقامه نماز در راه آهن به سمت منطقه تاریخی چغازنبیل راهی شدند و بعد از آن به سازه های آبی شوشتر رفتند و از آنجا برای بازدید از مجموعه آپادانا و زیارت دانیال نبی به سمت شوش حرکت کردند.

ساعت ۱۴ دانشجویان وارد یادمان فتح المبین شدند و پس از شنیدن صحبت های راوی کاروان و بحث و گفتگو حول مسائل جنگ، منطقه را به قصد اسکان دوکوهه ترک کردند.

بعد از استراحتی کوتاه و صرف شام  برخی از دانشجویان مسیر ۵ کیلومتری پادگان دوکوهه تا استراحتگاه گردان تخریب را پیاده روی کردند و در آنجا به سوگ حضرت زهرا (س) نشستند.

روز دوم کاروان پس از عبور از مسیری سرسبز  و بارانی به منطقه عملیاتی فکه رسید. در آنجا راوی کاروان به رشادتها رزمنده ها و معجزات جنگ پرداخت. حوالی ساعت ۱۵ به یادمان کانال کمیل رسیدند و در آنجا فرمانده ای که خود در زمان جنگ در کانال کمیل حضور داشت از وقایع آن مکان روایت کرد. بعد از مدتی کاروان راهی محل اسکان یعنی مزار شهدای هویزه شد در میانه راه به توصیه راوی کاروان به بازدید از دهلاویه و تماشای مستند شهادت دکتر مصطفی چمران پرداختند.

روز سوم با اقامه نماز صبح و سخنرانی راوی در کنار قبر مطهر شیهد علم الهدی آغاز شد و بعد از آن کاروان راهی منطقه عملیماتی هور شد. در آنجا نیز پس از روایتگری یکی دیگر از فرماندهان , هور را به مقصد طلائیه ترک کردند. نماز ظهر جمعه در طلائیه اقامت شد و بعد از آن زائرین مهمان روایت دلنشین حاج حسین یکتا در سه راهی شهادت بودند. بعد از ظهر راهی مسجد جامع خرمشر شدند و روایت فتح خرمشر را  از زبان راوی شنیدند.
غروب جمعه زائرین خود را به شلمچه رساندند. در آنجا نیز از روایت گری حاج حسین یکتا بهره مند شدند.

روز آخر کاروان راهی اروند رود شد. در طول مسیر راوی کاروان از اتفاقات این منطقه عملیاتی گفت، ساعت ۱۵ به اهواز برگشتند و در جوار شهدای تفحص محمود وند با این مناطق زیارتی وداع کردند و پس از آن به سمت راه اهن رفتند تا به قطار ۱۸ اهواز- تهران برسند و در پایان، سفر کاروان راهیان نور بعد از ثبت تصاویر یادگاری  دانشجویان در راه آهن تهران پایان یافت.

چهارشنبه 25 اسفند 1395  0:56

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه 6 فروردين 1396  1:45:36
کدخبر : 982
آدرس : تهران خیابان حافظ خیابان شهید سرهنگ سخایی بعد از تقاطع ۳۰ تیر شماره ۵۶
کد پستی : ۱۱۳۶۸۱۳۵۱۸
تلفن : ۵-۶۶۷۳۳۴۰۱
نمابر : ۶۶۷۲۸۰۰۰
کلیه حقوق متعلق به دانشگاه هنر می باشد. طراحی وب سایت : A.C.A Co .