شاخص های کیفیت بخشی فعالیت های دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منتشر شد

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۲۰:۴۰ کد : ۱۰۲۷ اطلاعیه ها

قابل توجه اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه

با سلام و احترام،

جدول شاخص های کیفیت بخشی فعالیت های دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی مربوط به نامه شماره ۲۴۲۹۸۰/۶۳/۶ مورخ ۹۵/۱۱/۲ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  جهت اطلاع  شما بزرگواران درج گردیده است.

لازم به ذکر است بهره مندی از اعتبارات بیشتر از محل بودجه عمومی دولت، منوط به بهبود شاخص های مزبور خواهد بود. بر این اساس می بایست هم راستا با اهداف بخش آموزش عالی در برنامه ششم توسعه کشور نسبت به اتخاذ تدابیر و برنامه ریزی های لازم در خصوص بهبود شاخص های مذکور گام های موثری برداشته شود تا بتوان از اعتبارات هزینه ای مناسب در سال های آتی بهره مند شد.

سالمی
            مشاور رئیس و سرپرست  برنامه ، بودجه ، تحول اداری و بهره وری