درخشش دانشجویان و فارغ التحصیلان طراحی صنعتی در آزمون سراسری کارشناسی ارشد و المپیاد علمی دانشجویی کشوری

۳۱ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۸:۵۴ کد : ۱۱۷ رویدادها

دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته طراحی صنعتی دانشکده هنرهای کاربردی دانشگاه هنر در آزمون کارشناسی ارشد و المپیاد علمی دانشجویی سال ۹۴ رتبه های برتر را به خود اختصاص دادند.
به گزارش روابط عمومی به نقل از دانشکده هنرهای کاربردی و گروه طراحی صنعتی دانشگاه هنر، خانم ها هیلدا طاهری و ونوس جلالی از فارغ التحصیلان رشته طراحی صنعتی دانشگاه هنر، در آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ موفق به کسب رتبه های اول و دوم این آزمون گردیدند .

هیلدا طاهری ( رتبه اول -  مقطع کارشناسی ارشد )

ونوس جلالی ( رتبه دوم - مقطع کارشناسی ارشد )

وهمچنین آقای علی باقری و خانم نازنین سرانجام پور، دانشجویان رشته طراحی صنعتی این دانشگاه، رتبه های سوم وهفتم بیستمین المپیاد کشوری علمی-دانشجویی رشته طراحی صنعتی را به خود اختصاص دادند. ضمن تبریک به این دانشجویان، موفقیت روزافزون سایر دانشجویان و فارغ التحصیلان ساعی و پر تلاش دانشگاه هنر را از ایزد منان آرزو داریم.

علی باقری ( رتبه سوم - بیستمین المپیاد کشوری علمی-دانشجویی طراحی صنعتی )

نازنین سرانجام پور ( رتبه هفتم - بیستمین المپیاد کشوری علمی-دانشجویی طراحی صنعتی )