فصلنامه "زیباشناخت" منتشر شد

۲۲ آبان ۱۳۹۶ | ۱۱:۵۴ کد خبر : ۱۳۰۶ اخبار

شماره نخست فصلنامه مطالعات نظری و تاریخی هنر "زیباشناخت" به مدیر مسئولی علی مرادخانی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با سردبیری دکتر کامران سپهران عضو هیئت علمی دانشکده سینماوتئاتر منتشر شد. همچنین بهزاد آقاجمالی دانش آموخته دانشکده سینما و تئاتر و از مدرسین فعلی این دانشکده دبیر تحریریه این فصلنامه است.

زیباشناخت توسط دفتر مطالعات و برنامه ریزی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به منظور حمایت از پژوهش های نظری و تاریخی در باب هنر ایرانی -اسلامی و پرداختن به مباحث مفهومی و نظری گذشته، حال و آینده در عرصه هنر به چاپ رسیده است.

در این شماره آثار و مطالبی از جان کری، علی روحانی، نیلوفر مسجدی زاده، آرمین حامدی نژاد، بهنام نوائی، آدام وود، دبلیو.جی.تی میچل، لف مانوویچ، فردریش شیلر، دیوید بیر، سینا ممتحنی، عرفان خلاقی، پال وودراف و رویا ظریفیان آمده است.