جایزه بهترین فیلم جشنواره ی بین المللی فیلم‌های دانشجویی کرواسی به دانشکده سینما تئاتر رسید

۲۴ آبان ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۰ کد : ۱۳۱۳ اخبار

جشنواره بین المللی فیلم های دانشجویی کرواسی  جایزه ی بهترین فیلم بخش داستانی خود را به "وقت نهار" اهدا کرد.

این جشنواره که  نخستین جشنواره ی بین المللی فیلم کرواسی به حساب می‌‌آید و زیر نظر اداره فرهنگ کرواسی برگزار می‌شود، امسال ضمن تمجید از "وقت نهار" جایزه ی بهترین فیلم بخش داستانی خود را به "علیرضا قاسمی" و فیلم کوتاه "وقت نهار" اهدا کرد.

در این دوره از جشنواره ۵۰ فیلم از دانشگاه ها و مدارس معتبری مانند لودز لهستان، تیش نیویورک، دانشگاه یو.اس.سی کالیفرنیا، بادن ویتربرگ آلمان، اکادمی فیلم وین، مدرسه فیلم کریستف کیشلوفسکی، آکادمی فیلم بروکسل و.. شرکت داشتند که در نهایت دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر جایزه ی بهترین فیلم بخش داستانی را با فیلم کوتاه "وقت نهار" ساخته ی علیرضا قاسمی به دست آورد.