تسهیل شرایط بازدید از موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

۲۴ آبان ۱۳۹۶ | ۱۵:۱۸ کد : ۱۳۱۷ رویدادها

موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به منظور پاسداشت و بازتاب بخشی از ایثارگری ها و رشادت های دوران شکوهمند انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس، به دنبال تسهیل شرایط بازدیدکنندگان خارجی است تا زمینه آشنایی آنها را با مظلومیت مردم ایران در طول دوران پر محنت و پر افتخار دفاع مقدس فراهم آورد. لذا امکان بازدید مهمانان خارجی صاحب کرسی و صاحب نام در عرصه بین المللی دانشگاهها را به صورت رایگان با هماهنگی قبلی فراهم آورده است. همچنین بازدید از موزه برای دانشجویان ایرانی با 70 درصد و برای دانشجویان خارجی با 30 درصد تخفیف در تمامی ایام هفته امکانپذیر می باشد.

ساعت بازدید 9 تا 17(به جز روزهای جمعه که از 11 تا 17 می باشد). تلفن هماهنگی: 88657026 داخلی 8367 و شماره مستقیم 84158306

نشانی: تهران میدان ونک، بزرگراه شهید حقانی، بعد از پل شهید مدرس، خیابان سرو، روبروی پارک طالقانی.