دیدار اعضای شورای شهر و شهردار کرج با ریاست دانشگاه هنر

۱۴ آذر ۱۳۹۶ | ۱۵:۵۱ کد خبر : ۱۳۸۲ اخبار

دکتر غلامرضا اکرمی رئیس دانشگاه هنر در دیداری با شهردار و اعضای شورای شهر کرج بر ضرورت همکاری های بیشتر متقابل میان دانشگاه هنر و شهرداری کرج تأکید کرد. دکتر محمد نبیونی رئیس شورای شهر کرج نیز یادآور شد ارتباط جامعه با دانشگاه و دانشگاه با جامعه بسیار سازنده و موجب توسعه شهر خواهد شد. مجموعه شهرداری و شورای شهر کرج از همکاری های متقابل با رویکرد کمک به رفع مشکلات شهر کرج و دانشگاه هنر استقبال می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر در این دیدار که در روز دوشنبه 13آذر جاری در پردیس فارابی دانشگاه هنر برگزار شد، دکتر اصغر نصیری شهردار کرج، دکتر محمد نبیونی عضو هیأت علمی دانشگاه خوارزمی و رئیس شورای شهر کرج، دکتر سارا دشت گرد عضو شورا و رئیس مرکز پژوهشی و مطالعات راهبردی شهرداری کرج، مهندس مهدی حاج قاسمی عضو شورا و رئیس کمیسیون عمران ومعماری وشهرسازی، حمل ونقل وترافیک، دکتر بیرانوند عضو هیئت رئیسه شورای شهر کرج و مهندس سلیم نژاد عضو شورا و رئیس کمیسون فرهنگی شورای شهر کرج، مهندس سیفی شهردار منطقه 8 کرج، مهندس حسینی مدیر روابط عمومی و مهندس زارعی مسئول املاک منطقه 8  شهرداری کرج حضور داشتند.

همچنین در این نشست دکتر سید بهشید حسینی معاون اداری مالی، دکتر امیر شکیبامنش رییس پردیس بین المللی فارابی،دکتر جعفر سالمی مدیر برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره وری، مهندس تورج شفابخش مدیر اداری، افشین جعفری خواه مدیر روابط عمومی و مهندس زارع مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه هنر حضور داشتند.