جشن آغاز سال تحصیلی ۹۵-۹۴ در دانشکده معماری و شهرسازی

۱۴ مهر ۱۳۹۴ | ۱۷:۱۰ کد : ۱۳۹ اخبار
جشن آغاز سال تحصیلی ۹۵-۹۴ در دانشکده معماری و شهرسازی

جشن آغاز سال تحصیلی دانشجویان ورودی ١٣٩٤ رشته های معماری و شهرسازی  یکشنبه دوازدهم مهرماه در سالن اجتماعات دانشکده معماری و شهرسازی برگزار شد . در این جشن که با همکاری دانشجویان عضو انجمن علمی معماری و شهرسازی، برپا شد پس از خوش آمد گویی و معرفی دانشکده توسط آقای دکتر شکیبامنش ـ معاون محترم پشتیبانی و پژوهشی دانشکده ـ و آقای دکتر مستغنی ـ مدیر محترم گروه معماری، کلیپ هایی با موضوع سفرهای دانشجویی و فواید آن، و طنز مسائل پیش روی دانشجویان دانشکده معماری و شهرسازی به نمایش گذاشته شد.
در ادامه آقای دکتر سید بهشید حسینی ـ عضو محترم هیأت علمی ـ با دعوت از دانشجویان به داشتن حداکثر نشاط و شور مختص این دوره از زندگی دانشجویی با در نظر گرفتن چارچوب های مربوط، به توضیحاتی در باره سفرهای دانشجویی دانشکده و انگیزه ها واهداف برگزاری آنها پرداخت و آرزو کرد این سفرها بیش از پیش صورت پذیرد. دانشجویان جدیدالورود پس از سخنرانی آقای دکتر حسینی وتماشای اجرای زنده موسیقی،  با حضور درکتابخانه پردیس کرج و دفتر نهاد مقام معظم رهبری در پردیس کرج  با سرپرستان و مسئولان محترم مربوط و وظایف هر یک از قسمتهای یادشده آشنا شدند.
اجرای زنده موسیقی در دانشکده موسیقی و حضور در سوله کارگاه های معماری  پایان بخش این مراسم بود.

نظر شما :