نشست گردهمایی رئیس و اعضای هیأت علمی دانشگاه هنر برگزار شد

۱۵ مهر ۱۳۹۴ | ۱۹:۳۵ کد : ۱۴۲ اخبار
نشست گردهمایی رئیس و اعضای هیأت علمی دانشگاه هنر برگزار شد
دکتر اکرمی رئیس دانشگاه هنر در ادامه دیدارهای دوره ای خود، عصر روز دوشنبه ۱۳ مهر جاری با اعضای هیأت علمی دانشگاه هنر دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش روابط عمومی در این گردهمایی که در تالار فارابی دانشگاه برگزار شد، دکتر اکرمی ضمن تبریک اعیاد گذشته و همچنین اشاره به ضایعه منا و از دست رفتن حجاج عزیز و تسلیت به خانواده داغدارایشان، فقدان ساختارهای مناسب در دانشگاه هنر را مهمترین مشکل این دانشگاه عنوان کرد و گفت: مأموریت اصلی دانشگاه، آموزش است و برای انجام این منظور باید ساختارهای مناسب و لازم فراهم باشد؛ در حالی که در این دانشگاه مسائل و مشکلاتی وجود دارد.

ایشان همچنین تأکید کرد: معتقدم کارها همیشه نباید دستوری انجام شود چون مقطعی خواهد بود بلکه باید اصولی و به عنوان روال همیشگی درآید. امیدواریم با بردباری ، همفکری، صبر و همراهی ساختارها اصلاح شوند. به همین منظور معاونت پشتیبانی و دفتر طرح و برنامه به جد در حال تلاش و فعالیت هستند.

دکتر اکرمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه رویکرد بین المللی شدن برخی دانشگاهها در وزارتخانه در حال پی گیری است افزود: من فکر می کنم دانشگاه هنر یکی از دانشگاههایی باشد که توان و ظرفیت تبدیل به یک دانشگاه بین المللی را با توجه به شاخصه های وزارت علوم داراست. خوشبختانه امروز وزارت علوم و شخص وزیر، نگاهشان به مقوله هنر و دانشگاه هنر مثبت است و دانشگاه می بایست از فرصت های پیش رو نهایت استفاده را بکند.

گفتنی است در این جلسه آقای راغ -عضو هیأت اجرایی منابع انسانی- آیین نامه استخدامی اعضای هیأت علمی را به منظور اطلاع رسانی تشریح نمودند .