جشنواره ملی دانشگاهی سفرنامه و ادبیات داستانی رضوی

۱۸ مهر ۱۳۹۴ | ۱۴:۵۸ کد : ۱۴۳ رویدادها
جشنواره ملی دانشگاهی سفرنامه و ادبیات داستانی رضوی

معرفی  جشنواره :

دانشگاه‌ که مهد دانش، فرهنگ و خاستگاه اندیشه‌های والای دانشجویی است، می‌‌تواند با رویکردی دانشگاهی و اندیشه محور،‌ گامهای بلندی را برای توسعه فرهنگی و معرفی هر چه بهتر فرهنگ اسلامی و ایرانی بردارد، بی گمان اجرای طرح های بزرگ فرهنگی-هنری و همچنین طرح های  ارزشمند دینی، فرهنگی و اجتماعی، در تعالی فرهنگی دانشجو و دانشگاه کمک شایانی می نماید. اشاعه فرهنگ رضوی و اگاهی هرچه بهتر و عمیق تر جوانان و دانشگاهیان از مبانی فرهنگی اسلام و آموزه های دینی و فرهنگی امامان معصوم، باتوجه به تاثیر شگرف زبان هنر در انتقال این مفاهیم و آموزه ها و به خصوص هنر که با جذابیت و زیبائی درونی،  نقش کلیدی در تبیین فرهنگ داشته و دارد، اهمیت وافری داشته و ضرورت برگزاری جشنواره ادبیات داستانی دانشگاهیان رضوی را دوچندان می نماید. از اینرو دانشگاه حکیم سبزواری جشنواره ملی دانشگاهی مزبور  را  با مساعدت دبیرخانه جشنواره بین المللی امام رضا(ع) و معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می کند.

محورها :

۱- داستان کوتاه
۲- سفرنامه نویسی
۳- خاطره نویسی

علاقه مندان می توانند آثار خود را تا ۵ آبان ماه سال جاری به وبسایت جشنواره و یا ازطریق ایمیل razavis@hsu.ir ارسال نمایند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت جشنواره  به آدرس ( www.razavis.ir ) مراجعه کنید.