مهندس جعفرزاده نماینده مجلس با مسئولان دانشگاه هنر دیدار کرد

۱۹ مهر ۱۳۹۴ | ۱۷:۱۱ کد : ۱۴۵ اخبار
مهندس جعفرزاده نماینده مجلس با مسئولان دانشگاه هنر دیدار کرد

مهندس جعفرزاده نماینده محترم مجلس شورای اسلامی به دعوت رییس دانشگاه هنر از مجموعه تاریخی باغ ملی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر، مهندس جعفرزاده در نشستی با حضور اعضای هیأت رییسه دانشگاه از نزدیک با تاریخچه دانشگاه هنر، رشته ها و دانشکده های آن آشنا شد. در این نشست دکتراکرمی رییس دانشگاه، وضعیت دانشگاه را از دو منظر تشریح کرد:

۱- لزوم رشته های هنری در کشور و توجه بیشتر به آن و اصیل و نافذ بودن هنر در تعاملات اجتماعی،
۲- مواجه بودن دانشگاه هنر با کمبود شدید بودجه. ایشلن همچنین تأکید کرد: با توجه به اینکه دانشگاه هنر وظیفه ای مضاعف را بر دوش می کشد و میراث دار مجموعه ی تاریخی باغ ملی است و این مسئولیت سنگین فارغ از وظیفه ی اصلی دانشگاه است، لزوم توجه و تخصیص بودجه برای مرمت علمی و فرهنگی این مجموعه ی بی نظیر ضروری است و شایسته است در تمامی سطوح نظام به این مهم توجه ویژه صورت گیرد.

بنابر این گزارش مهندس جعفرزاده عضو کمیسیون بودجه و محاسبات مجلس و عضو دایمی کمیسیون تلفیق، از منظر فرهنگی و هنری جایگاه دانشگاه هنر را ستود و با علاقه ابراز داشت تا جایی که مقدور باشد از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد. ایشان به عنوان عضو هیأت علمی دانشگاه و متخصص در حوزه عمران به عنوان یک کارشناس و صاحب نظر اقتصاد ایران تاکید کرد: باید به هنر به عنوان یک تولید ملی و تولید پاک در عرصه توسعه پایدار کشور توجه کنیم و این مستلزم بالندگی در نگرش ها و توجه نظام برای مجهز کردن نهادهای فرهنگی و هنری همچون دانشگاه هنر است که تربیت جوانان و نسل آینده از وظایف خطیر آن می باشد. در انتها جلسه با فضایی از امیدواری و خشنودی به اتمام رسید.

نظر شما :