دانشجوی دانشگاه هنر، برگزیده مسابقه طراحی پوستر جشنواره کتاب برتر کودک و نوجوان شد

۲۵ دی ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۴ کد : ۱۴۷۶ رویدادها

مسابقه رونمایی از پوستر نهمین دوره جشنواره کتاب برتر کودک و نوجوان روز سه‌شنبه ۱۲ دی ماه در باغ کتاب تهران برگزار و آثار برگزیده معرفی شدند. به گزارش روابط عمومی در این مراسم، پوستر طراحی شده توسط آذر تیموری به عنوان نفر اول برگزیده شد.

آذر تیموری دانشجوی کارشناسی ارشد تصویرسازی دانشگاه هنر است که تا کنون در بیش از 14 نمایشگاه تصویرسازی و پوستر ملی و بین‌المللی شرکت داشته و جایزه‌های متعددی کسب کرده است.

بنابراین گزارش در فراخوان همگانی طراحی پوستر نهمین دوره جشنواره کتاب برتر کودک و نوجوان ۹۰ اثر به دبیرخانه جشنواره رسید. در مرحله اول داوری ۱۵ اثر به دور نهایی راه یافت که در نمایشگاهی در باغ کتاب به نمایش در آمد و سرانجام دو اثر از این مجموعه به عنوان برگزیده اول و دوم معرفی شدند.

مراسم جشنواره کتاب برتر کودک و نوجوان با همکاری معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و توسط انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک و نوجوان به طور دوسالانه برگزار می گردد.