نشست اعضای هیأت رئیسه با دانشجویان دانشکده هنرهای کاربردی برگزار شد

۲۱ مهر ۱۳۹۴ | ۱۵:۵۲ کد : ۱۴۹ اخبار
نشست اعضای هیأت رئیسه با دانشجویان دانشکده هنرهای کاربردی برگزار شد

در ادامه نشست های اعضای هیأت رئیسه با دانشجویان، عصر دوشنبه ۲۰ مهرماه، نشست این هیأت با دانشجویان دانشکده هنرهای کاربردی برگزار شد.

دکتر اکرمی، رئیس دانشگاه در این نشست ضمن تبریک روز جهانی حافظ، گزارشی از فعالیت های حوزه های مختلف دانشگاه از جمله معاونت دانشجویی، معاونت آموزشی و دفتر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی ارائه نمود و افزود: اعتبار این دانشگاه، اعتبار شما دانشجویان است. بنابراین شما هم می بایست به مسئولان دانشگاه و استادانتان کمک کنید که از چالش های پیش رو عبور کنیم تا مشکلات برطرف شود و دانشگاه هنر به شأن و جایگاه واقعی خود برسد. برای این منظور ابتدا لازم است جایگاه خود را به عنوان یک دانشجو و هنرمند بشناسید و آن را ارتقا دهید.

در ادامه نمایندگان دانشجویان رشته های صنایع دستی، فرش، طراحی پارچه و لباس، طراحی صنعتی و عکاسی، اهم خواسته ها و مشکلات دانشجویان را در حوزه های مختلف بیان کردند  که توسط مسئولان شنیده و به منظور پی گیری های بعدی، دسته بندی شد.

همچنین در بخش دیگری ازاین نشست، دکتر رزاقی - رئیس دانشکده هنرهای کاربردی - به اتفاق تنی چند از مدیران گروههای آموزشی دانشکده، به جمع هیأت رئیسه پیوستند و توضیحاتی در حوزه فعالیت خود ارائه نمودند.

در پایان آقای دکتر اکرمی، رئیس دانشگاه از کلیه کارگاه های دانشکده، بازدید به عمل آورد.

تصاویر این نشست را خانم خاطره شمسی پور- دانشجوی رشته عکاسی دانشگاه -  ثبت کرده است که در ادامه مشاهده می کنید.

نظر شما :