استاد منصور دوالو در ۸۱ سالگی درگذشت

۲۱ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۵:۱۵ کد : ۱۵۲۶ رویدادها
استاد منصور دوالو نقاش و مجسمه‌ساز پیشکسوت معاصر و از استادان و اعضای هیئت علمی بازنشسته دانشگاه هنر در سن 81 سالگی درگذشت. دوالو متولد 11 خرداد 1315 در تهران بود. وی در سال 1335 دیپلم طبیعی خود را اخذ کرد و در رشته تعلیم و تربیت هنر از آکادمی هنر اشتوتگارت آلمان در سال 1350 فارغ‌التحصیل شد. در کارنامه هنری ایشان، برگزاری 8 نمایشگاه انفرادی در آلمان، انجمن ایران و فرانسه تهران (دو شعبه، گالری سیحون و گالری میرک  مشهد) و تعداد متنوعی نمایشگاه جمعی و گروهی دیده می‌شود. استاد دولّو نزد اساتید و نقاشانی چون بهزاد، اولیایی، الطافی و زاویه آموزش دیده بود.
روابط عمومی دانشگاه هنر ضایعه درگذشت این استاد پیش‌کسوت را به جامعه هنرمندان بویژه همکاران ایشان در دانشگاه هنر تسلیت می‌گوید و از درگاه خداوند متعال برای خانواده ایشان صبر و شکیبایی مسئلت دارد.
گفتنی است مراسم یادبود شادروان استاد دوالو در روز سه‌شنبه 24 بهمن جاری از ساعت 16:30 تا 18 در مسجد الجواد واقع در میدان هفتم تیر برگزار می‌گردد.