استقبال گسترده دانشجویان رشته های هنری از چهارمین جشنواره نقش تن پوش

۲۷ مهر ۱۳۹۴ | ۱۵:۴۷ کد : ۱۵۸ اخبار
استقبال گسترده دانشجویان رشته های هنری از چهارمین جشنواره نقش تن پوش
دانشجویان رشته های مختلف هنری با ارسال بیش از 350 اثر به دبیرخانه چهارمین جشنواره نقش تن پوش ، استقبال خوبی از این دوره جشنواره کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر به نقل از معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی دانشگاه هنر- الهام زایجانی -  کار ارزیابی آثار ارسالی به جشنواره توسط اساتید دانشگاه های تهران خانم ها مهناز ترابیان(رییس گروه هنر و طراحی پارچه ولباس دانشگاه دکترشریعتی) ، پروانه قاسمیان(مدیر گروه طراحی پارچه و لباس دانشگاه علم و فرهنگ و عضو هیئت علمی دانشگاه)، علی فانی سالک( عضو هیئت علمی دانشگاه هنر)، رحمن طائفی ( از اساتید گرافیک) و نگین صدق گویا و شیرین بینا دو تن از چهره های محبوب سینما، آغاز شده و از برگزیدگان جشنواره در مراسمی که پاییز امسال برگزار خواهد شد تقدیر می شود.

زایجانی با مقایسه چهارمین دوره جشنواره نقش تن پوش با دوره های پیشین آن گفت: استقبال خوبی که از جشنواره انجام شد، در این دوره شاهد رشد صد در صدی تعداد آثار جشنواره هستیم. اقشار مختلف دانشجویی با استفاده از شیوه های مختلف هنری از جمله نقاشی روی پارچه ، دوخت های سنتی، تکنیک های چاپ روی پارچه و سایرخلاقیت های هنری ، آثار هنری متنوعی متناسب با فرهنگ ایرانی و اسلامی بر روی نقش تن پوش(تی شرت) خلق کرده و به دبیرخانه جشنواره نقش تن پوش ارسال کرده اند.

این جشنواره با هدف کمک به فرهنگ پوشش اسلامی و ایرانی، رشد خلاقیت های هنری دانشجویان و کمک به  معرفی و گسترش قابلیت های هنری و بصری فرهنگ ایرانی اسلامی برگزار می شود.
گفتنی است ، چهارمین دوره از جشنواره نقش تن پوش از سوی جهاد دانشگاهی واحد هنر و با مشارکت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی ، دانشگاه هنر، دانشگاه شریعتی، دانشگاه علم و فرهنگ و دانشگاه علمی کاربردی برگزار می شود.

نظر شما :