جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه هنر به کمپین حمایت از خانواده‌های جانباختگان منا پیوستند

۲۷ مهر ۱۳۹۴ | ۱۸:۱۷ کد : ۱۵۹ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر، اعضای هیأت علمی دانشگاه هنر نیز به کمپین حمایت از خانواده‌های جانباختگان منا پیوستند.

بر اساس این گزارش پیش از این تعداد کثیری از هنرمندان، اصحاب رسانه، جامعه پزشکی، جانبازان، کارکنان و داوطلبان موزه صلح تهران و گروهی از آزادگان معروف به گروه آن ۲۳ نفر به این کمپین پیوسته بودند. بنابراین گزارش، متن نامه به دبیرکل سازمان ملل متحد به این شرح است:

دبیر کل محترم سازمان ملل متحد

جناب آقای بان کی مون

با سلام و عرض ادب

ما هنرمندان، ایثارگران، اصحاب رسانه، فرهنگیان، دانشگاهیان، ورزشکاران و سایر اقشار جامعه ایران، بدین‌وسیله همدردی و پشتیبانی خود را از همه بازماندگان اندوهگین فاجعه سرزمین منا در مناسک آیینی حج امسال اعلام کرده و از شما درخواست داریم تا با دخالت مستقیم و مسئولانه خود تمامی ابعاد این واقعه خونین را شفاف‌سازی نمایید.

بی‌گمان پی گیری مجدانه این موضوع، بهترین نوع حرمت گذاری به جان و امنیت انسان‌های بی‌گناه، با توجه به شعار امسال روز جهانی صلح "هم‌یاری برای صلح و کرامت انسانی برای همه" از سوی سازمان ملل متحد خواهد بود. با امید جلوگیری از تکرار چنین فجایعی در آینده برای همه بشریت.

با تجدید احترام،

جمعی از اساتید دانشگاه هنر: دکتر غلامرضا اکرمی، حجت الاسلام محمد دوست پرور، اتابک الیاسی، مسعود سفلائی، دکترمجید صالحی، دکتر امیر شکیبا منش، دکتر ندا امیرعلائی، مریم کهوند، فهیمه پهلوان، دکتر جلال الدین سلطان کاشفی، دکتر سید محسن هاشمی، دکتر اسماعیل شفیعی، دکتر مهدی مقیم نژاد، دکتر حسن سلطانی، دکتر سید جواد سلیمی، دکتر فاطمه حسینی شکیب، دکتر منوچهر معظمی، دکتر شهاب الدین عادل، دکتر حمید دهقانپور، دکتر شهاب اسفندیاری، شیرین بزرگمهر، شهرام حبیب الله زرگر، دکتر محمد رضا حسنایی ، دکتر جمال عرب زاده، دکتر اسماعیل بنی اردلان، دکتر حسین فرخی، دکتر سعید کشن فلاح، دکتر محمد رضا آزاده فر، اصغر گلناری، دکتر پروین پرتوی.

( ۱ )

نظر شما :