اطلاعیه ثبت نام دانشجویان کارشناسی ارشد جدید الورود تکمیل ظرفیت (ورودی مهر ۹۴)

۲۸ مهر ۱۳۹۴ | ۱۴:۴۰ کد : ۱۶۰ اطلاعیه ها

ضمن عرض خیر مقدم به مناسبت ورود به دانشگاه هنر به اطلاع کلیه دانشجویان ورودی مهرماه ۱۳۹۴ می رساند ثبت نام ایشان برابر مقررات و ضوابط ذیل صورت می پذیرد :

۱ـ زمان و مکان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان :

‌دوشنبه ۴ آبان ۹۴  از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۵

آدرس: تهران ـ خیابان حافظ ـ خیابان سرهنگ سخایی ـ بین تقاطع سی تیر و فردوسی ـ پلاک ۵۶ ـ دانشگاه هنر

یا میدان امام خمینی خیابان فردوسی خیابان سرهنگ سخایی پلاک ۵۶

۲ـ مدارک ثبت‌نام:

الف) کلیه مدارک اعلامی توسط سازمان سنجش آموزش کشور.

ب) ۶ قطعه عکس علاوه بر موارد بند الف

ج) کپی کارت ملی و شناسنامه ۳ سری علاوه بر موارد بند الف

ه) واریز مبلغ چهل میلیون ریال برای دانشجویان کارشناسی ارشد پردیس خودگردان به صورت علی الحساب و ارائه اصل و سه سری کپی فیش واریزی. (شماره حساب بانک ملی شعبه مرکزی به شماره 2177419006001 به نام پردیس خودگردان دانشگاه هنر)  . در موارد خاص ثبت نام با تقسیط شهریه و با اخذ چک ، به شرط واریز ۲۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال از شهریه ، انجام میشود.

و ) واریز مبلغ ۱۰۰/۰۰۰ ریال به حساب 2177419001000 بانک ملی ایران شعبه مرکزی بابت کارت چند منظوره و ارائه اصل و دو سری کپی فیش بانکی .

ز) مدرکی که وضعیت نظام وظیفه پذیرفته شدگان مرد را مشخص کند .

ح)  اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت .

تذکرات مهم :

۱. حضور شخص دانشجو در زمان ثبت نام الزامی است. و عدم مراجعه در تاریخ فوق به منزله انصراف از تحصیل تلقی میگردد و دانشگاه مجاز است برای این ظرفیت خالی ، از سازمان سنجش تقاضای تکمیل ظرفیت نماید.

۲. از دانشجویانی که مدارک آنان ناقص باشد یا وجوه شهریه را واریز نکرده باشند ، تحت هیچ شرایطی ثبت نام به عمل نخواهد آمد.

۳.کلاس دانشجویان پردیس خودگردان بسته به رشته و نظر گروه در تهران یا کرج از همین نیمسال برگزار می گردد.

۴.دانشجویان پردیس چنانچه پس از واریز وجه شهریه، قصد انصراف داشته باشند ، چنانچه انصراف قبل از یک هفته از ثبت نام باشد شهریه ثابت و هزینه خدمات اموزشی از ایشان دریافت خواهد شد و پس از آن ، شهریه ثابت ، متغیر و هزینه خدمات آموزشی از ایشان اخذ خواهد شد و وجهی به ایشان مسترد نخواهد شد.

۵. دقت فرمائید مبالغ تعیین شده دقیقا به همان شماره حساب اعلامی واریز گردد.

اداره کل امور آموزشی دانشگاه