دیدار ریاست دانشگاه هنر با تیمهای برتر فوتسال دانشجویان

۲۳ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۱ کد : ۱۷۸۳ اخبار

دکتر سید حسن سلطانی رئیس دانشگاه هنر با تیم های برتر فوتسال دانشجویان دانشگاه هنر دیدار کرد. این مسابقات به مناسبت سالگرد آزادسازی خرمشهر از سوم اردیبهشت تا سوم خرداد سال جاری در دانشگاه هنر در جریان بود.

در این دیدار که در روز دوشنبه 21 خرداد جاری در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد، دکتر سلطانی ضمن تقدیر از دانشجویانی که در کنار کسب هنر و دانش به امر ورزش و مسابقات قهرمانی هم می­پردازند، اظهار داشت: در آمیختگی ورزش و هنر تضمین کننده سلامتی روح و جسم دانشجویان است و امیدوارم همه دانشجویان از این امکان به اندازه کافی بهره ببرند.

در ادامه دکتر زمانی فرد معاون دانشجویی دانشگاه تصریح کرد: هدف معاونت دانشجویی حمایت از ورزش و افزایش انگیزه و ترغیب دانشجویان به ورزش است زیرا باور داریم که با بیشتر هزینه کردن در ورزش، هزینه های درمانی افراد کاهش می یابد.

همچنین دکتر آرمندنیا رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه، ضمن سپاس از دکتر سلطانی و دکتر زمانی فرد برای تشکیل و حمایت بی شائبه در امر ورزش، افزود: ورزش و تربیت بدنی در پر کردن اوقات فراغت دانشجویان امری ضروری است. ایشان ابراز امیدواری کرد که بتوان در رشته های مختلف با توجه به علاقه مندی دانشجویان از مربیان مجرب و کارآزموده در سطح دانشگاه استفاده نمود.

همچنین دانشجویان ضمن معرفی خود، از درخواستها و مشکلات ورزش در دانشگاه مواردی را مطرح کردند.

نظر شما :