بازدید دکتر سلطانی رییس دانشگاه هنر از کارگاه های دانشکده هنرهای کاربردی

۲۳ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۲ کد : ۱۷۸۶ اخبار

دکتر سلطانی رئیس دانشگاه هنر از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشکده هنرهای کاربردی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی، ریاست دانشگاه هنر در آغاز این بازدید در دفتر دکتر احمد تندی رئیس دانشکده حضور یافت و با اعضای هیأت علمی دانشکده دیدار و گفت‌و گو کرد.

بنابراین گزارش اعضای هیأت علمی دانشکده هنرهای کابردی هر یک به تفکیک، از برخی مسائل و مشکلات آموزشی و کمبودهای کارگاه‌ها گفتند که برای پی‌گیری‌های بعدی دسته‌بندی شد. همچنین در این نشست یک تخته فرش نفیس دستباف از آثار بافته شده در گروه فرش دانشکده که مرور بخشی از هویت دانشگاه هنر است، رونمایی و از طرف این گروه به دانشگاه تقدیم شد. این فرش که در ابعاد 130 در 180 در طرح لچک و ترنج بافته شده است، تمام نمایی از هنر فرش ایرانی را در خود دارد، با پشم دست ریس اصیل کردی و رنگ گیاهی بافته شده است.

گزارش تصویری بازدید از کارگاه‌ها در ادامه از نظرتان می‌گذرد.

نظر شما :