پانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه دانشجویی نهال دانشگاه هنر

۲۸ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۳ کد : ۱۷۸۹ اخبار

متین احمدی دبیر پانزدهمین جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی نهال دانشگاه هنر در گفت و گو با خبرنگار ایسنای این دانشگاه با اشاره به برنامه های این جشنواره بیان کرد: افتتاحیه این دوره از جشنواره  روز دوشنبه ۲۸ خرداد 97 ، ساعت17 تا 20  در ایوان شمس برگزار می شود و طی شش روز  فیلم های دانشجویان  اکران و در روز افتتاحیه جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی نهال نیز ، مراسم بزرگداشتی برای استاد علی لقمانی از فیلمبرداران مطرح کشور و اساتید دانشگاه با حضور مهمانانی همچون همایون امامی و محمدحسین فرج برگزار می شود .

دبیر پانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه دانشجویی نهال دانشگاه هنر گفت: در این مراسم فیلم مستندی درباره علی لقمانی ساخته دانشجویان دانشگاه هنر  برای نخستین بار  به نمایش در می آید.

وی در ادامه افزود: از بین ۳۶۰ اثر فرستاده شده در بخش فیلم ۴۳ اثر در بخش مسابقه ،۸ اثر در بخش خارج از مسابقه و ۲۲ اثر در بخش بین الملل حضور دارند ، همچنین در بخش پوستر از ۴۰ اثر ۱۶ اثر و در بخش عکس نیز  از  ۱۲۷  اثر ۳۶  اثر وارد رقابت شدند .

احمدی خاطر نشان کرد: داوران بخش عکس این دوره از جشنواره آقایان مسعود زنده روح کرمانی، مهرشاد کارخانی و امید صالحی هستند. در بخش پوستر نیز هما دلورای و علی باقری به عنوان داوران دست به انتخاب آثار زدند.

دبیر پانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه دانشجویی نهال دانشگاه هنر ضمن تاکید بر رویکرد جشنواره خاطر تصریح کرد: نهال ۱۵ سعی بر نشان دادن استقلال فیلم های دانشجویی دارد ، همچنین آثار و هیات داوری نهال ۱۵ با وفاداری به این رویکرد و با توجه به نگاه مستقل دانشجویی انتخاب شده اند و سعی در نمایش تمام فیلم ها به رسم نهال دارد .

او اضافه کرد : علاوه بر نمایش فیلم ها در سالن فارابی و خانه سینما، نمایشگاه عکس و پوستر نهال ۱۵ از ۲ تیر تا ۹ تیر در فرهنگستان هنر برگزار می شود.

احمدی بیان کرد:  بر خلاف سال  های گذشته ، داوری ملی و بین الملل نهال ۱۵ همزمان انجام می گیرد و گروه داوری یکسانی در دو بخش ملی و بین المللی جوایز را اهدا خواهند کرد.

وی گفت: تیزر جشنواره  که به کارگردانی پویان غلامرضا زاده ساخته شد در افتتاحیه به نمایش در خواهد آمد .

دبیر پانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه دانشجویی نهال دانشگاه هنر گفت: شهرداری تهران و  مدرسه ملی سینما ، موسسه فیدان ، پیاده ، مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی  به عنوان  اسپانسر جشنواره مذکور  حضوری پر رنگ دارند.

گفتنی است: جوایز این دوره از جشنواره را سازمان سینمایی اهدا می کند، همچنین اختتامیه پانزدهمین  جشنواره  فیلم کوتاه دانشجویی نهال دانشگاه هنر  ۴ تیر ماه 97 ،  در ایوان شمس برگزار می شود.