انعقاد تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی بین سازمان پژوهش‎های علمی و صنعتی ایران و دانشگاه هنر

۲۰ تیر ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۰ کد : ۱۸۲۰ اخبار

به منظور تقویت و گسترش همکاریهای علمی و پژوهشی، تفاهم نامه همکاری بین سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران و دانشگاه هنر منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی به منظور تقویت و گسترش همکاریهای علمی و پژوهشی، در حاشیه بازدید دکتر سلطانی رییس دانشگاه هنر، معاونان و مدیران دانشگاه هنر از سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، تفاهم نامه همکاری بین سازمان و دانشگاه منعقد شد.

بر اساس این تفاهم نامه دو طرف متعهد شدند در جهت استفاده متقابل از توانایی‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری از طریق تشکیل کارگروه‌های مشترک اقدام کنند.

از عناوین مهم این تفاهمنامه به موارد زیر میتوان اشاره کرد:

همکاری در زمینه اجرای طرح‏های پژوهشی و فناوری در راستای اولویت‏های سازمان و دانشگاه.

همکاری در ایجاد و توسعه مراکز رشد و واحدهای فناوری مرتبط در سازمان و دانشگاه.

همکاری در تولید محتوای هنری در حوزه‏ های پژوهشی و فناوری.

همکاری در راستای مالکیت فکری و حقوق مالکیت معنوی.

مشاوره در زمینه پژوهش و فناوری، هنری و زیباشناختی.

همکاری در تعریف و اجرای مشترک پروژه‏های تحقیقاتی ملی و بین المللی.

همکاری در برگزاری نمایشگاه، فن بازار، همایش، سیمنار و کنفرانس‏های تخصصی مشترک در حوزه‏های علمی، فنی و هنری.

انتقال تجربیات و همکاری سازمان در برگزاری جشنواره‏های علمی و هنری با دانشگاه.

استفاده متقابل از منابع علمی کتابخانه‏ها و آرشیوهای هنری طرفین.

انجام بازدیدهای متقابل علمی.

همکاری در انتشار نشریات علمی مشترک.

همکاری دفاتر فناوری اطلاعات در زمینه تولید محتوا برای شبکه علمی کشور در سازمان.

همکاری دفتر ارتباط با دانشگاه‏ها و صنعت در سازمان با دفتر ارتباط با جامعه در دانشگاه.

همکاری دفاتر توسعه کارآفرینی طرفین تفاهم‏نامه.

همکاری در تعریف و اجرای پروژه‏های دانشجویی کارشناسی ارشد و دکتری مشترک.

برگزاری دوره‏ها و کارگاه‌های آموزشی کوتاه مدت تخصصی مشترک و استفاده از امکانات طرفین.

همکاری در زمینه استفاده دانشجویان دانشگاه از امکانات سازمان در موضوعات کارآموزی و کارورزی مطابق ضوابط و امکانات سازمان.

همکاری سازمان در ارزشگذاری فناوری و آثار هنری دانشگاه.