فاز چهارم کارگاه مشترک عکاسی دانشجویان دانشگاه هنر و دانشگاه دورتموند به پایان رسید

۲۰ تیر ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۴ کد : ۱۸۲۱ اخبار

فاز چهارم از برنامه ­ی سال اول کارگاه مشترک عکاسی دانشجویان عکاسی دانشگاه هنر و دانشگاه دورتموند از ششم تا بیستم تیرماه جاری با موضوع شهر دورتموند در کشور آلمان اجرا شد. به این ترتیب چرخه­ ی کامل برنامه­ ی یک­ساله ­ی اول با اجرای 4 فاز به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی، فاز اول این برنامه مشترک با حضور پروفسور وینده و سمانه خسروی (دستیار ایشان) در دانشگاه هنر در اردیبهشت 1396 اجرا شد. فاز دوم، عزیمت استادان دانشگاه هنر (دکتر ندا امیر علایی، فرهاد سلیمانی، کتایون قدس ­راد و دکتر محمد خدادادی مترجم­ زاده) به دانشگاه دورتموند در تیر ماه 1396 بود. فاز سوم این برنامه، ورود دانشجویان آلمانی به دانشگاه هنر در اردیبهشت سال 1397 و کار بر روی پروژه عکاسی با موضوع شهر تهران بود و در فاز چهارم، استادان و دانشجویان دانشگاه هنر در دورتموند حضور یافتند و کارگاه‌های عکاسی با موضوع شهر دورتموند برگزار کردند.

بنابراین گزارش، چاپ کتاب عکس شامل عکس­های دو پروژه­ ی تهران و دورتموند به عنوان ماحصل این برنامه مشترک، در مهر ماه سال 1397 به چاپ خواهد رسید. همچنین در صورت تمایل طرفین در اجرای تفاهم­نامه سه ساله، این برنامه ادامه­ خواهد یافت.

بر اساس این گزارش استادان کارگاه‌های این دوره از دانشگاه دورتموند پروفسور یورگ وینده و سمانه خسروی و از دانشگاه هنر دکتر محمد خدادادی مترجم­ زاده، فرهاد سلیمانی، کتایون قدس­ راد و دکتر مریم کهوند (که با هدف تداوم همکاری در طراحی گرافیک به پیشنهاد پروفسور وینده از اسفند 1396 به گروه پیوست) بودند.

همچنین دانشجویان ایرانی شرکت کننده در کارگاه‌ها (در مجموع 10 دانشجوی دختر و 2 دانشجوی پسر) عبارت بودند از:

عاطفه علایی، فاطمه لاری دارابی و گلرو علی­ آبادی (مقطع کارشناسی عکاسی)؛ کیمیا رشیدی نیک، زهره کشاورز مطلق شیرازی، مینا عباس­ پناه، شیوا فرهنگ، آرزو بابایی جهرمی، سها اسدی، صدرا باقری و سینا داوری (مقطع کارشناسی ­ارشد عکاسی).