پرفورمنس تیر ماه دانشگاه هنر برگزار شد

۲۶ تیر ۱۳۹۷ | ۰۷:۳۴ کد : ۱۸۲۶ اخبار

روز 12تیر ماه رویدادی فرهنگی وهنری با نام پرفورمنس دانشگاه هنر برگزار شد.این رویداد با هدف همنشینی,آشنایی,اجرا و ارائه ی آثار دانشجویان دانشکده ها و رشته های متفاوت به صورت ماهانه برگزار میشود.

پس از رویداد خرداد ماه که درآن دانشجویان دو رشته ی موسیقی و سینما به اجرا و نمایش فیلم پرداختند این دوره مهمانان برنامه شاهد اجرا و نمایش آثار دانشجویان و دانش آموختگان رشته ی موسیقی و انیمیشن بودند.

پرفورمنس دانشگاه هنر در این دوره به ترتیب شامل:

دو نوازی گیتار,نمایش انیمیشن پایان نامه,اجرا ی تکنوازی تار در دستگاه راست پنجگاه,نمایش انیمیشن روح انگیز,دو نوازی قانون و تار واجرای گروه کر شانته بود.

پرفورمنس دانشگاه هنر با فرارسیدن سال تحصیلی جدید برگزار خواهد شد. شایان ذکر است این برنامه با حمایت و زیر نظر معاونت فرهنگی دانشگاه هنر و مستقل از هرنوع جهت گیری سیاسی و فارغ از سود مالی برای دانشگاه و دانشجویان برگزار میشود.

اسامی:

نوازندگان گروه اول:

حسین محمدی/محمدرضا سیدی

عوامل انیمیشن پایان نامه:

زهرا سادات آیت الهی /سیامک تکلو/پریسا منجزی/نرگس شاعری/زهرا اکرامی/حسین روحانی

نوازنده تار:ساینا زمانیان

عوامل انیمیشن روح انگیز:

دونوازی قانون و تار:

نگار غفاری/رضا ابراهیمی

معرفی اعضای گروه کر شانته:

نگار ذوالفقار/موژان عالیه/سمانه پایا/ نگار سلیمانی فر/فاطمه میرحسینی/ شیوا محمدی/حنانه رهنما/ کیمیا گودرزی/سرور موسوی/نگار غریبی/ملیکا شیرانی/یسنا ارشاد/الهام درعلی/پرنیا رستگار/سهراب شهیدی/فربد قناعی/علی کیانی/محمد هادی مجیدی/ محمد قاسم عطایی/ سیاوش خلیلی گودرزی/سینا مجد پزشکی.

رهبر گروه:احمد نونهال

عوامل اجرایی: