انتشار دو کتاب جدید از دانشگاه هنر در ششمین نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی

۱۸ آبان ۱۳۹۴ | ۱۹:۰۹ کد : ۱۸۴ رویدادها
انتشار دو کتاب جدید از دانشگاه هنر در ششمین نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی ، انتشارات دانشگاه هنر با دو کتاب جدید در ششمین دوره نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی که از تاریخ ۲۳ تا ۲۷ ابان ۹۴ در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان (غرفه شماره ۷۰) واقع در خیابان حجاب برگزار می شود، حضور دارد. بدینوسیله از اساتید و دانشجویان گرامی برای بازدید از غرفه دانشگاه هنر دعوت بعمل می آید.

گفتنی است، ششمین نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی  با هدف تجهیز کتابخانه های مراکز علمی ، دانشگاهی ، پژوهشی و سازمانی سراسر کشور و برآورده ساختن نیاز علمی دانشجویان و اساتید و عموم مردم با حضور گسترده ناشران دانشگاهی برگزار می گردد.

کلیه مراکز، دانشجویان و اساتید با حضور در این نمایشگاه می توانند از تخفیف ۱۵ % الی ۳۰ % بهره مند گردد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ۶۶۹۷۹۸۱۴ و۶۶۹۷۹۸۱۰ و۶۶۹۷۹۸۰۵-۰۲۱ تماس حاصل فرمائید.

دانشجویان گرامی می توانند برای دریافت بن تخفیف به سایت انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی به آدرس http://abup.ir  مراجعه نمایند.