دیدار رایزن فرهنگی سفارت استرالیا در تهران و هیات همراه با رییس دانشگاه هنر

۲۰ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۵ کد : ۱۸۸۴ اخبار

به گزارش دفتر روابط بین ­الملل دانشگاه، بنا به درخواست رسمی دبیر دوم و رایزن فرهنگی سفارت استرالیا در تهران، جناب آقای همیش لزلی و با هماهنگی وزارت محترم علوم، تحقیقات و فناوری، در تاریخ یکشنبه 18 شهریور ماه ۱۳۹۷ نشستی با حضور ایشان و جناب آقای دکتر سلطانی، رئیس دانشگاه، سرکار خانم دکتر امیرعلایی، مدیر دفتر همکاری­های علمی و بین المللی، جناب آقای دکتر برمایه­ ور، رئیس دفتر ریاست، جناب آقای دکتر ارژمند، معاون فرهنگی و اجتماعی، جناب آقای دکتر آزاده فر، معاون پژوهش و فناوری و جناب آقای دکتر کامرانی، معاون پژوهش و فناوری دانشکده هنرهای تجسمی برگزار گردید.

شایان ذکر است سفارت استرالیا در تهران، به مناسبت پنجاهمین سال حضور دیپلماتیک استرالیا در ایران با هماهنگی سازمان زیباسازی شهرداری تهران، از دو هنرمند استرالیایی برای حضور در تهران و اجرای یک اثر نقاشی دیواری در یکی از میادین بزرگ کلانشهر تهران دعوت به عمل آورده است. در این جلسه پیشنهاد برگزرای کارگاه آموزشی و سمینار یک روزه برای دانشجویان دانشگاه هنر توسط این دو هنرمند حوزه هنرهای تجسمی مطرح شد و مورد موافقت قرار گرفت.

هم چنین پیشنهاد شد که مستندسازی اجرای پروژه نقاشی دیواری در تهران که حدود ۳ هفته به طول  می انجامد به دانشگاه هنر واگذار گردد.

هم زمان موضوع عقد تفاهم نامه با دانشگاه ملی استرالیا که یکی از معتبرترین دانشگاههای آن کشور است و در سری لیست الف دانشگاههای مورد تأیید وزارت عتف قرار دارد، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با توجه به ارائه بسیاری از رشته های هنری در این دانشگاه، مقرر گردید سفارت استرالیا زمینه های لازم برای همکاری دو دانشگاه و گفتگو های آتی را فراهم نماید.

در این دیدار سرکار خانم دکتر آنا الد مدو کنسول و سرکار خانم مجرد، مترجم ارشد و کارشناس ارتباط با ارگانهای دولتی سفارت استرالیا نیز حضور داشتند.