موفقیت فیلم مستند "معبر" به کارگردانی پیام پارسافر دانشجوی ادبیات نمایشی دانشگاه هنر

۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۶:۱۹ کد : ۱۸۹۰ اخبار

فیلم مستند معبر (Safe Passage) جایزه ویژه هیئت داوران برای بهترین کارگردانی فیلم مستند را در جشنواره ErtisCinema به خود اختصاص داد.

این جشنواره با حضور دو فیلم دیگر ایرانی به نام "درخت زیتون سعد" ساخته احمد زایری و "شکلات" ساخته مهدی حیدری در قزاقستان برگزار شد.

جشنواره فیلم Ertis cinema در شهر پاولودار قزاقستان با حضور فیلمهایی از کشورهایی نظیر روسیه، انگلستان، فرانسه، ارمنستان، بلاروس، اوزبکستان و ... با متن رئیس جمهور در خانه بازیگر و فیلمنامه نویس قزاقستان، هنرمند مردمی اتحاد جماهیر شوروی Shaken Aimanov برگزار شد.

فیلم مستند "معبر " به کارگردانی پیام پارسافر پیش از این موفق به حضور در جشنواره های:

Visions du Reel سوئیس، Videoex  زوریخ، Cinemadamare   ایتالیا و Pure روسیه شده بود. فیلمنامه این فیلم مستند با موضوع جنگ و محیط زیست به صورت مشترک توسط پیام پارسافر و حسین فرخزاده نوشته شده و تدوین آن را سلمه اربابون برعهده داشته است. از دیگر عوامل ساخت این مستند علی حیدری صدابردار، حسن مهدوی طراح صدا و صدا گذار، سلمان اربابون جلوه های ویژه می باشند. همچنین تصویربرداری فیلم مستند "معبر" بر عهده پیام پارسافر بوده است.