نشست اعضای شورای شهر تهران با مسئولان دانشگاه هنر برگزار شد

۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۱ کد : ۱۸۹۷ رویدادها

نشست اعضای شورای شهر تهران با مسئولان دانشگاه هنر در سالن جلسات ریاست دانشگاه هنر برگزار شد. مهندس مرتضی الویری عضو شورای اسلامی شهر تهران، دکتر محمدجواد حق شناس عضو شورای اسلامی شهر تهران، دکتر علی محمد سعادتی شهردار منطقه 12 شهر تهران، دکتر بزرگ نیا مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، مهندس علی توسلی بنیانگذار موزه گالری دی دی و جمعی از همراهان از شورای شهر و شهرداری تهران در این نشست حضور داشتند. در این نشست در خصوص تعامل و همکاری در مرمت و بازسازی باغ ملی، ساماندهی و مدیریت کالبدی مجموعه پردیس باغ ملی و موقعیت دانشگاه هنر در میدان مشق بحث و گفت و گو شد. همچنین پس از نشست، اعضای حاضر در جلسه از فضاها و ساختمانهای مجموعه بازدید کردند.

دراین نشست دکتر سلطانی رییس دانشگاه هنر‍، اعضای هیات رییسه و جمعی از مسئولان و مدیران دانشگاه هنر حضور داشتند.