مدیر آموزش کل دانشگاه هنر: ۲۰ رشته کارشناسی و ۳۰ رشته کارشناسی ارشد در دانشگاه هنر ارائه می شود

۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۳ کد : ۱۸۹۸ اخبار اخبار آموزشی و پژوهشی

کوروش نجفی فرد مدیر آموزش کل دانشگاه هنر گفت: در دانشگاه هنر در سال 97، 20 رشته در مقطع کارشناسی، 30 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و 3 رشته در مقطع دکتری وجود دارد.

به گزارش خبرنگار ایسنای دانشگاه هنر، ثبت نام دانشجویان جدید الورود دانشگاه هنر مدتی است که آغاز شده و دانشجویان در مقاطع مختلف آماده آغاز سال تحصیلی جدید می شوند.

کوروش نجفی فرد در همین رابطه گفت: ثبت نام دانشجویان بعد از اعلام سازمان سنجش در تاریخ نوزدهم الی بیست و یکم شهریور در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری آغاز شد و دانشجویانی که موفق به ثبت نام کامل نشدند می توانند از هفته آینده، ثبت نام خود را تکمیل کنند.

مدیر آموزش کل دانشگاه هنر در ادامه افزود: ثبت نام دانشجویان مقطع کارشناسی از تاریخ بیست و پنجم الی بیست و هفتم شهریور است . تمام ثبت نام ها به صورت متمرکز در این مرکز انجام می شود و سپس دانشجویان برای انتخاب واحد به دانشکده های خود مراجعه می کنند.

او درباره ظرفیت پذیریش دانشگاه هنر در مقاطع تحصیلی مختلف گفت: برای مقطع دکتری در سه رشته معماری، پژوهش هنر، تاریخ تحلیلی و تطبیقی هنر اسلامی مجموعا 14نفر، در مقطع کارشناسی ارشد در دوره روزانه 337 نفر، در دوره شبانه 84 نفر در 20 رشته و در مقطع کارشناسی مجموعا 381 نفر در 30 رشته معرفی شدند که ثبت نام آنها در حال انجام است.