برگزاری کارگاه های "آشنایی با کتابخانه و نحوه جستجو در پایگاه های اطلاعاتی"

۰۲ مهر ۱۳۹۷ | ۱۶:۰۵ کد : ۱۹۱۲ اطلاعیه ها

ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن بهار علم و دانش، طبق روال هر سال، کتابخانه ی مرکزی و مرکز اسناد در جهت ارتقاء سطح کیفی آموزش و پژوهش در دانشگاه، جلسات "آشنایی با کتابخانه، معرفی بخش های مختلف و نحوه جستجو در پایگاه های اطلاعاتی" برای دانشجویان همه ی مقاطع تحصیلی ورودی سال جدید در گروه های 12 نفره برگزار می کند. جهت حضور متقاضیان خواهشمند است از طریق مدیران محترم گروه های آموزشی یا اساتید گرامی، طبق جدول زیر به صورت مکتوب مشخصات فردی و اطلاعات تماس نماینده کلاس (از قبیل نام، نام خانوادگی، شماره تماس نماینده کلاس، رشته و مقطع تحصیلی)، از طریق ایمیل library.department@art.ac.ir  یا اتوماسیون اداری هماهنگی های لازم  با سرکار خانم یعقوبی،کارشناس پایگاه های اطلاعاتی در کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد انجام شود.

دانلود فایل