یازدهمین جشنواره و نمایشگاه فناوری نانو برگزار شد

۲۸ مهر ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۷ کد : ۱۹۷۹ اخبار

جشنواره و نمایشگاه فناوری نانو ایران، هر ساله با حضور شرکت ها و سازمان های فعال در این حوزه برگزار می گردد.  یازدهمین جشنواره و نمایشگاه فناوری نانو ۲۱ الی ۲۴ مهرماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، سالن خلیج‌فارس برگزارگردید. دراین جشنواره، نهادهایی مانند باشگاه دانش‌آموزی، فروشگاه کتاب تخصصی، انجمن‌های دانشگاهی و شرکت‌های آموزشی، مراکز علمی شامل آزمایشگاه، دانشگاه و پژوهشگاه، پارک ها و مراکز رشد، شرکت‌های صنعتی، سازندگان تجهیزات، خودرو، آب و محیط زیست، بهداشت و سلامت، ساختمان و دکوراسیون داخلی، کشاورزی و بسته بندی، نانومواد، پوشاک و نساجی، نفت و صنایع وابسته، بازرگانی؛ شرکت‌های مشاوره‌ای خدماتی و کارگزاران خدمات فناوری و بخش بین‌الملل؛ حضور داشتند. در همین راستا، با هماهنگی معاونت پژوهشی دانشکده هنرهای کاربردی دانشگاه هنر، تعدادی از اساتید و دانشجویان در روز دوشنبه 23 مهرماه 97 بازدیدی از این نمایشگاه داشتند. این بازدید با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با کاربرد علم و فناوری نانو و انجمن‌های دانشگاهی و شرکت‌های آموزشی، مراکز علمی شامل آزمایشگاه ها، پژوهشگاه ها، پارک ها و مراکز رشد، شرکت‌های صنعتی و ... انجام شد. همچنین دانشجویان با کاربرد علم نانو در رنگزاها، محافظت از صنایع دستی مانند ظرف های مسی، فرش و پوشاک و پارچه هایی با خاصیت هایی مانند آنتی باکتریال و ضد آب، پوشاک معطر و ضد امواج و همچنین کاربرد این مواد در تجهیزات ساختمانی و خانگی، دکوراسیون داخلی و ....آشنا شدند.