گزارش روز درهای باز دانشگاه در دانشکده هنرهای کاربردی

۲۳ آبان ۱۳۹۷ | ۱۲:۲۰ کد : ۲۰۳۰ رویدادها

روز ۱۹ آبان ماه (۱۰نوامبر) با نام روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه نامگذاری شده است به همین مناسبت وزارت علوم  روز ۲۱ آبان را روز درهای باز دانشگاهها و موسسات آموزش عالی نام نهاده است. به همین مناسبت دانشکده هنرهای کاربردی در اقدامی همگون پذیرای تعداد ۳۰نفر از دانش آموزان بین ۱۲تا ۱۸سال ایرانی و افعانی بود .  در این اقدام مشترک تلاش شد تا با دعوت از این عزیزان و آشنانمودن آنان با محیط دانشگاه و بسیاری از کارگاهها قدرت تجسم زندگی در محیط دانشگاهی برایشان محیا گردد. این بازدید که از ۹صبح آغاز شد تا ساعت ۱۴ ادامه داشت و این عزیزان از گروههای آموزشی و تمامی کارگاهها دیدن کردند و لحظاتی را به تجربه این کارگاهها پرداختند. در پایان این امید شکل گرفت که اعضای خیر دانشگاه هنر بتوانند کارگاههایی با نیت هدیه برای این عزیزان تشکیل دهند تا فضای تجربه و خلاقیت برایشان محیا گردد.

ضمنا نمایشگاهی از آثار نقاشی دانش آموزان معلول کرج در این روز در لابی دانشکده هنرهای کاربردی به نمایش درآمد.