شیرین بزرگمهر عضو کمیسیون تخصصی شورای عالی عتف شد

۱۶ آذر ۱۳۹۴ | ۱۹:۱۷ کد : ۲۲۹ اخبار
شیرین بزرگمهر عضو کمیسیون تخصصی شورای عالی عتف شد

شیرین بزرگمهر عضو هیأت علمی گروه تئاتر دانشگاه هنر، طی حکمی از سوی وحید احمدی دبیرکل شورای عالی عتف به سمت عضویت این شورا درآمد.

در حکم ایشان آمده است: نظر به دانش و سوابق ارزنده جنابعالی به موجب این حکم به مدت دو سال به عنوان عضو حقیقی کمیسیون تخصصی علوم انسانی، معارف اسلامی و هنر شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری منصوب می شوید. انتظار می رود در راستای اهداف و سیاستهای کلان علم و فناوری کشور و در چارچوب وظایف قانونی شورای عالی عتف، با هماهنگی و همکاری سایر اعضای کمیسیون تخصصی در پیشبرد برنامه ها و مأموریت های کمیسیون، نقشی فعال و شایسته ایفا نمایید.

شایان ذکر است آقایان حجت الاسلام دکتر محمدعلی ایازی، حجت الاسلام سیدهادی خامنه ای، حجت الاسلام دکتر ابوالفضل شکوری، حجت الاسلام دکتر داوود فیرحی، حجت الاسلام سیدطاهر مرقاتی، دکتر تقی آزاد ارمکی، دکتر محمد دبیرمقدم، دکتر احمد علی پور، دکتر عباس مصلی نژاد و محمد امین قانعی راد از دیگر اعضای حقیقی کمیسیون هستند.