فراخوان شرکت در سی و چهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان

۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۶:۳۰ کد : ۲۴۱۰ رویدادها

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، فراخوان شرکت در سی و چهارمین دوره جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان به منظور فراهم آوردن زمینه ای جهت انس بیش از پیش دانشجویان با کلام مقدس الهی و مفاهیم تعالی بخش آن در محیط دانشگاه ها منتشر شد.

این جشنواره شامل بخش های آوایی، معارفی، هنری، ادبی، پژوهشی و فناوری و در مجموع بخش ها شامل 35 رشته  می­باشد.

متقاضیان شرکت در جشنواره می توانند فایل pdf پیوست را دانلود و مطالعه نموده و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر از لینک زیر استفاده کنند:

همچنین جهت ثبت نام به ساختمان معاونت فرهنگی و اجتماعی (واقع در خیابان انقلاب، نرسیده به چهارراه ولی عصر (عج)، روبروی پارک دانشجو، ابتدای کوچه شهید بالاور، کاشی چهارم، سرکار خانم کولیوند) مراجعه کنند.

مهلت ارسال آثار: 31 خرداد ماه 98

شماره تماس: 66477852 – 66477894                             شماره همراه: 09120135848