مراسم بازنشستگی دکتر حمید دهقانپور و خانم شیرین بزرگمهر برگزارشد

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۰ کد : ۲۵۱۴ رویدادها

مراسم روز شنبه 14 اردیبهشت ماه در سالن فلاحت پور با حضور اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده سینما و تئاتر برگزار گردید. ابتدای مراسم با پخش تلاوت آیاتی از قرآن مجید، سرود جمهوری اسلامی و سرود دانشگاه هنر شروع گردید. سپس دکتر محمد حسین ناصر بخت و مسعود سفلایی مدیران گروه های نمایش و سینما در مورد این دو استاد صحبت کردند بعد از آن دکتر کامران سپهران به عنوان شاگرد و همکار خانم بزرگمهر از تلاش های ایشان قدردانی نموده و بعد از آن خانم بزرگمهر دقایقی به سخنرانی پرداختند، سپس دکتر مهدی رحیمیان از اساتید دانشگاه صدا و سیما از تلاش های دکتر دهقانپور یاد کردند و  دکتر دهقانپور نیز به سخنرانی پرداختند. سپس دکتر عادل ریاست دانشکده از زحمات این دو استاد یاد کردند و تشکر نمودند و مراسم اهدای هدایا صورت گرفت و با عکس یادگاری و صرف ناهار خاتمه یافت.