فراخوان واگذاری بوفه های دانشجویی دانشگاه

۱۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۹ کد : ۲۵۶۹

فراخوان واگذاری بوفه های دانشجویی دانشگاه

فراخوان واگذاری بوفه ­های دانشجویی دانشگاه

معاونت دانشجویی در نظر دارد بوفه­ های دانشجویی پردیس­ها و دانشکده­ های خود را به دانشجویان متقاضی واجد شرایط واگذار نماید، لذا از کلیه دانشجویان متقاضی درخواست می ­گردد از روز شنبه مورخ 98/3/18 تا چهارشنبه مورخ 98/3/29 از ساعت 8 الی 15/30 به جناب آقای عابدین زاده مستقر در اداره رفاه دانشجویی واقع در پردیس باغ ملی مراجعه و نسبت به تکمیل فرم اقدام نمایند.

لازم به ذکر است می بایست دانشجویان متقاضی در زمان تکمیل درخواست در سال تحصیلی 99-98 دانشجو باشند ،ضمناًدانشجویان دوره روزانه در اولویت موضوع خواهند بود. چنانچه مدارک خواسته شده ناقص باشد و یا در مهلت مقرر ارائه نشود به پیشنهاد ارائه گردیده ترتیب اثر داده نخواهد شد.

یادآور می­ شود دانشگاه پس از بررسی ­های لازم بر اساس صلاحیت ­های دانشجویی و استعلام از واحدهای مربوطه نتیجه واگذاری بوفه را اعلام خواهد کرد.

مدارک مورد نیاز:

1. کپی کارت دانشجویی
  2. کپی کارت ملی
  3. کپی مدرک محل سکونت و کد پستی الزامی است.

محل های واگذاری:

1-بوفه پردیس باغ ملی