اطلاعیه کانون دانشجویی همیاران بهداشت

۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۹ کد : ۲۵۹۹ اطلاعیه ها

مرکز مشاوره، بهداشت و درمان دانشگاه هنر با همکاری کانون همیاران سلامت روان و با مشارکت شما دانشجویان گرانقدر در صدد تشکیل «کانون دانشجویی همیاران بهداشت» می‌باشد.

کانون دانشجویی همیاران بهداشت نهادی است غیر سیاسی و غیر دولتی که به‌منظور جلب مشارکت و یاری دانشجویان هر دانشگاه با سایر دانشجویان دانشگاه و نیز با هدف ارائه‌ی خدمات مستمر و فراگیر، زیر نظر مرکز بهداشت و درمان دانشگاه  فعالیت می‌کند.

دانشجوی همیار، دانشجوی داوطلبی است که ضمن عضویت در کانون همیاران بهداشت، آمادگی خود را برای انجام خدمات مرتبط با بهداشت و سلامت جسمی، آموزش، پیشگیری، شناسایی، یاری‌رسانی و ارجاع دانشجویان نیازمند به خدمات بهداشتی اعلام می‌دارد.

لذا از دانشجویان دارای دغدغه در این حوزه و علاقه مند به ارائه خدمات مرتبط با بهداشت، آموزش، پیشگیری و خدمات مرتبط با بهداشت و درمان به دانشجویان دعوت می شود با مراجعه به مرکز مشاوره، نسبت به  ثبت نام اقدام نمایند.

پس از تاریخ اعلام شده، در میان دانشجویان داوطلب، شورای عمومی و مرکزی و دبیر کانون با رای مستقیم خود دانشجویان انتخاب خواهند شد.

آخرین مهلت ثبت نام: 26 خرداد ماه  1398