نقد کتاب گفتمان های فرهنگی و جریان های هنری ایران

۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۷:۴۷ کد : ۲۶۰۱ رویدادها

( کندوکاوی در جامعه شناسی نقاشی ایران معاصر(

دانشکده علوم نظری و مطالعات عالی هنر با همکاری انجمن پژوهش هنر و انجمن نقاشی دانشگاه هنر انجمن جامعه شناسی ایران برگزار کرد.

این نشست در روز سه شنبه ساعت 17 تا 19 مورخ 21 خرداد ماه سال جاری با موضوع نقد کتاب گفتمان های فرهنگی و جریان های هنری ایران نوشته دکترمحمدرضا مریدی در پژوهشکده هنر برگزار شد.

منتقدین این نشست دکترامیرمازیار، دکترنعمت الله فاضلی و دکتر موسوی اقدم بودند که به همراه نویسنده کتاب در این جلسه به نقد و بررسی پرداختند.

در این نشست سخنرانان جلسه با پرداختن به متن و ساختار کتاب، آن را مورد نقد و بررسی قرار دادند.

دکترمریدی در کتاب اخیر خود که توسط  نشر آبان و نشر دانشگاه هنر در سال 1397 منتشر شد، به کندوکاوی در جامعه شناسی نقاشی ایران معاصر پرداخته است.

این نشست مورد استقبال اساتید دانشگاه هنر و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی قرار گرفت

دکترمسعود علیا مدیر گروه فلسفه هنر،  دکترمریم کهوند و سیامک دلزنده نیز در این جلسه حضور داشتند.

شایان ذکر است دانشکده علوم نظری و مطالعات عالی هنر با همکاری انجمن پژوهش هنر سلسله نشست های ماهانه، سخنرانی و نقد کتاب را  برنامه ریزی نموده  که جزییات این نشست ها از طریق سایت دانشگاه هنر و کانال تلگرام انجمن پژوهش هنر  اطلاع رسانی خواهد شد.