دانشکده معماری و شهرسازی با همکاری مدرسه معماری کلرمون فران فرانسه برگزار می کند

۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۸ کد : ۲۶۱۹ اخبار

دانشکدهٔ معماری و شهرسازی دانشگاه هنر، در راستای تفاهم‌نامهٔ همکاری‌ منعقدشده با مدرسهٔ معماری کلرمون‌فران ENSACF، در شهریورماه امسال مدرسهٔ تابستانی برگزار می‌کند.
در ادامهٔ برگزاری دو کارگاه‌ بین‌المللی مشترک بین کشورهای فرانسه، اسپانیا و ارمنستان در سال ۲۰۱۹ با موضوع میراث معماری نظامی در شهر‌های کلرمون‌فران و ایروان، این مدرسه به عنوان سومین کارگاه بین‌المللی مشترک ایران و فرانسه، در تهران محل پردیس باغ ملی دانشگاه هنر برگزار می‌شود.
محور موضوعی مدرسهٔ تابستانی، حیات نوین میدان مشق: میراث معماری نظامی است که با بستر تاریخی دانشگاه هنر در پردیس باغ ملی (میدان مشق سابق) پیوند دارد. در این مدرسه که با حضور اعضای هیئت علمی دانشکدهٔ معماری و شهرسازی، دانشکدهٔ حفاظت و مرمت دانشگاه هنر و همچنین استادان مدرسهٔ معماری کلرمون‌فران هدایت می‌شود، فعالیت‌هایی از قبیل برگزاری اسکیس‌های طراحی در تیم‌های مشترک دانشجویان ایرانی و فرانسوی، نشست و سخنرانی‌ها، بازدید و رویدادهای جانبی پیش‌بینی شده‌است.
کمیتهٔ برگزاری مدرسه، از متقاضیان در مقطع کارشناسی ارشد و سال پایانی مقطع کارشناسی در رشته‌های معماری، طراحی شهری و مرمت و احیای بافت و بناهای تاریخی دعوت می‌کند مدارک خود (شامل رزومه و پورتفلیو در دو صفحهٔ آ۴ و تسلط به یکی از زبانهای انگلیسی و فرانسوی) را به آدرس sumart@art.ac.ir حداکثر تا ۸ تیرماه ارسال کنند. از میان متقاضیان، افراد واجد شرایط توسط این کمیته انتخاب می‌شوند و با شرایط اعلام‌شده مورد ثبت‌نام قرار می‌گیرند.
تاریخ برگزاری مدرسه، ۹ تا ۱۴ شهریورماه است.