احداث ایستگاه گاز و گازرسانی به مجموعه باغ ملی

۲۵ تیر ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۳ کد : ۲۷۰۰ اخبار

در جهت مرمت ساختمان های دانشگاه و حضور دانشجویان در مجموعه باغ ملی، توسعه تاسیسات زیر بنایی، همزمان با فعالیت های مرمتی در دستور کار دانشگاه قرار گرفت. در همین راستا در سال 1394 مهندس کلانتری به نمایندگی از اداره فنی دانشگاه در خصوص پروژه اصلاح سیستم گازرسانی به مجموعه باغ ملی و درخواست ایستگاه گاز، اقدام و پیگیری نمود.  با وجود مشکلات زیادی که در حین اجرای پروژه باعث توقف هایی در این خصوص شد، که می توان از آن جمله با توجه به اینکه پس از مذاکره با شرکت ملی گاز و موافقت با درخواست ظرفیت گاز مورد نیاز دانشگاه، برداشت از ظرفیت درخواستی فقط از خط اصلی در خیابان کوشک مصری امکان پذیر بود، اختلافات با شهرداری و عدم ارائه مجوز حفاری و مخالفت با حفاری در خیابان کوشک مصری و مشکلات مجاورت بناهای تاریخی و محل اجرای ایستگاه و مشکلات حادث شده در زمان اجرای پروژه موتورخانه مرکزی و افزایش مقادیر کار اشاره کرد. به لطف خدا و پیگیری های مکرر، تمامی مراحل پروژه شامل احداث ایستگاه با ظرفیت 1000 متر مکعب در ساعت و لوله کشی فشار قوی داخلی و اتصال آن به ریز نقاط مصرف (آبدارخانه ها، سلف سرویس، موتورخانه ها، کارگاه ها و کوره ذوب و شیر طرح توسعه موتورخانه مرکزی) اجرا و تمامی مراحل به تایید شرکت ملی گاز ایران و سازمان نظام مهندسی رسید و در تاریخ 98/4/24 پروژه، راه اندازی و آماده بهره برداری گردید.