کارگاه مشترک پروژه دو شهر: تهران- دورتموند در آلمان

۲۶ تیر ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۴ کد : ۲۷۰۲ اخبار

روز سه‌شنبه ۲۵ تیر در ابتدای جلسه‌ی ارزیابی آثار دانشجویان کارگاه، پروفسور وینده پروفسور درک گِپهارد، استاد عکاسی مستند اجتماعی را به دانشجویان معرفی کرد. سپس به معرفی دو کتاب در حوزه‌ی عکاسی مستند اجتماعی پرداخت.

در ادامه‌ی جلسه، دانشجویان عکاسی و گرافیک‌دیزاین اثار خود را ارائه کرده و اساتید و حاضرین راجع‌به آثار بحث کردند. به اذعان پروفسور وینده، حضور دانشجویان ایرانی در این جلسه از دانشجویان آلمانی پُررنگ‌تر بود.

بلافاصله پس از اتمام جلسه‌ی ارزیابی، بخشی از کتاب‌های دانشجویان فارغ‌التحصیل رشته‌ی عکاسی دانشکده‌ی طراحی ، توسط اساتید و دانشجویان حاضر نگریسته و مرور شد‌‌. تنوع و کیفیت کتاب‌ها بسیار جالب توجه بود.

در انتهای برنامه‌ی ، پروفسور وینده کتاب عکس خود را با مضمون مستند اجتماعی راجع به محله‌ای فقیرنشین در لهستان به حاضرین نشان داد.

هم‌چنین استاد فرهاد سلیمانی کار عکاسی پرتره‌ی استودیویی از اعضای کارگاه را آغاز کرد.